Хмельницьку АЕС замість росіян можуть добудувати китайці

Хмельницьку АЕС замість росіян можуть добудувати китайці
Україна вже шукає тих, хто завершить добудову двох енергоблоків замість Росії, угоду з якою денонсували.

У міністерстві енергетики та вугільної промисловості вважають, що до вирішенням питання Хмельницької АЕС щодо енергоблоків потрібно залучати нових інвесторів та партнерів. Скоріш за все, вони будуть іноземними. Міністр Володимир Демчишин повідомив, що зараз розглядають можливість співпраці із Китаєм. Про це повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, що угоду із Росією було розірвано місяць тому. Тоді закон, який денонсував домовленості, підписав Петро Порошенко. Відповідний законопроект з’явився у Верховній Раді ще у серпні.

Відео дня

Читайте такожПредставники Міноборони США відвідали Хмельницьку АЕС 

Суд зобов’язав трьох екс-посадовців Хмельницької АЕС повернути державі 23,5 мільйона гривень

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Ну капец, строить сами разучились.

    Анонім reply PAL

    просто констатують, що самі не вміють)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up