У Хмельницькому знову подорожчає вартість проїзду?

У Хмельницькому знову подорожчає вартість проїзду?
За старими цінами хмельничани їздитимуть в громадському транспорті лише півтора місяця. Нові тарифи можуть вступити в дію вже з 1 листопада.

Сьогодні, 15 вересня, у Хмельницькому знизився тариф на проїзд у громадському транспорті. Рішення про це нещодавно прийняв виконком міської ради. Та не довго перевізники «тішитимуть» пасажирів старими цінами. Вже з 1 листопада вартість квитків на проїзд може збільшиться і становитиме 3 гривні у автобусах та 3,50 у маршрутках.

Проект рішення міськради від 26 серпня 2015 року.Читайте також: Антимонопольний комітет просить Хмельницьку міську раду переглянути тарифи на проїзд 

Міськрада може попросити приватних перевізників безкоштовно возити хмельничан у День міста

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Анонім

    Краще б кондукторів взяли на роботу, а то вже  дістало оце: передайте, передайте, передайте.

    Анонім reply Анонім

    Найкращий вихід платити при виході, тоді точно всі заплатять, бо інакше не вийдеш.
  • Анонім

    Сьгодні 17.09.2015 року в маршрутці № 40 (їхала в маршрутці від філармонії до першого автовокзалу, це було в 9год.05хв.) вимагали за проїзд 3,50 мотивуючи це тим, що вчора відмінили рішення про проїзд в 3 грн. І фактично хто заходив  то доплачували по 50 коп. на вимогу водія,проте в інших маршрутках та автобусах відповідно беруть 3 грн., та 2,50 грн. Виходить що водії завишають плату за проїзд.Так що пасажири будьте уважні.

    Анонім reply Анонім

    Там одне бидло сидить за кермом. Так що від них все що завгодно можна очікувати.
  • Світлана

    Ага, пройдуть вибори і знову стане як було, а може ще й дорожче.

    Анонім reply Світлана

    І було б непогано, щоб заздрісникам підняли тарифи у 2 рази мінімум, до 7 грн. мінімум. Може тоді перестанете заздрити і щось корисне робити. А то перевізники мають виживати і возити ледарів за безцінь, нижче собівартості проїзду, а вони отримають свою мінімалку чи 2000 грн., сядуть перед монітором і будуть байки складати скільки у кого хат побудовано і автомобілів куплено.
  • Анонім

    якщо я не помиляюсь. то такі рішення мають пройти громадські обговорення. то значить ми маємо про самі проекти знати. на сайт міської ради чесно зайшо сьогодні впереш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up