Хмельницькі активісти пікетуватимуть обласне управління поліції. Вимагатимуть відставку Семенишина

Хмельницькі активісти пікетуватимуть обласне управління поліції. Вимагатимуть відставку Семенишина

У Хмельницькому громадські активісти зберуться разом перед стінами обласного управління Нацполіції. Будуть вимагати, аби головний поліцейський області Микола Семенишин склав свої повноваження. 

Спочатку громадськість сколихнула інформація про розкрадання працівниками органів внутрішніх справ пального і коштів, які були призначені на закупівлю продовольства для підрозділів в зону АТО. Справою зацікавилась прокуратура. Поки триває досудове розслідування. Однак навіть не це стало причиною такої радикальної вимоги активістів.
За словами одного із організаторів акції Сергія Скоробагатого, поліція розігнала мирний протест у Білогір’ї під стінами підприємства ТОВ “Білогір’я-молокопродукт”. 
 
- Мова йде не лише про скандал з розкраданням пального. Це одна справа. Інша справа – те, що у Білогір’ї побили людей. Пригадуєте, як спочатку на Майдані молодь били? Так само було і тут. Та ж колишня «беркутня». Крім цього, ще дуже багато іншого. В районах дуже багато всякого неподобства робиться зараз, - пояснює «ВСІМ» один із організаторів протестної акції Сергій Скоробагатий.
 
У Білогір'ї безстрокову акцію протесту селяни оголосили ще 9 вересня. Про це на vsim.ua писала читачка у рубриці "Від читачів". Протестувальники вимагали сплатити борги за молоко, яке постачалося на підприємство. Зараз у ЗМІ поширюється інформація, що селян намагалася розігнати рота поліції особливого призначення. 

Пікет під Нацполіцією планується на 6 жовтня. Активісти кажуть, інших вимог, окрім як відставка головного поліцейського області, якого звинувачують у розгоні селян, бути й не може. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Хмельницкий Лёха

    мусорське чмо знов повилазило.
  • Анонім

    А чим Скоробогатий не задоволений? Ви ж привели до влади таких, це ваші реформи. Коли Янукович дав трішки по сраці, намагаючись не допустити того чого ви все таки досягли, то він був тираном, диктатором, закони драконівські і т.д., то чому зараз те саме і ще гірше. Але насправді поліція-міліція виконувала і виконує свій обовязок - це забезпечення громадської безпеки. А то якщо всі т.зв. відготовані на кшталт вас ганяти і добиватись собі привелеїв, то України вже не буде точно.

    Андрей Шпулак reply Анонім

    Йшли в Європу, но з такими активістами прийшли в *опу
  • Павло Наливайко

    а цим оленям аби покричати під якоюсь установою...

    Анонім reply Павло Наливайко

    Ледачі рвачі. Тільки дивляться щоб підзаробити на проплачених мітингах, нажертись, відхватити на халяву шмат землі, отримати пільги, нагороди, допомоги і т.д.
  • Анонім

    этого помойщика гнать гнать гнать     он служит кому угодно  только не народу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up