Карантин вихідного дня: як мають працювати ресторани і кафе (ГОЛОСУВАННЯ)

Карантин вихідного дня: як мають працювати ресторани і кафе (ГОЛОСУВАННЯ)
  • Обмежити роботу закладів харчування на вихідні пропонує МОЗ України.
  • Ресторатори із цим не згодні.
  • А що думають відвідувачі? Беріть участь в голосуванні. 

Пропозиція Міністерства охорони здоров’я запровадити карантин вихідного дня викликала масу обурень. Допоки уряд лише розглядає цю ідею, в Україні вже відбувся ряд протестів. Йдеться про рестораторів, які виступили, сьогодні, 11 листопада проти будь-яких обмежень в роботі закладів харчування. 

Ввести певні обмеження уряду запропонувало МОЗ України. Зробити це хочуть, аби уникнути жорсткого локдауну, ймовірність якого є через велику кількість захворювань. Карантин вихідного дня передбачає обмеження роботи у суботу та неділю торгових центрів й розважальних закладів. А також внести певні зміни у роботу закладів харчування в ці дні. Їм пропонують працювати виключно “на виніс”. Саме останні обмеження стали причиною зібрання хмельницьких рестораторів на майдані Незалежності. Як все відбувалося, ми вам вже розповідали. 

Причини свого мітингу власники та персонал закладів у Хмельницькому пояснюють збитками в бізнесі та відсутністю зарплатні. За їхніми словами, кількість хворих не залежить від графіку роботи кафе й ресторанів. А як вважають відвідувачі? Беріть участь в голосуванні.

Відео дня

Опитування

Який має бути графік роботи кафе і ресторанів під час пандемії?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Oksana Pol

    Ольга Кец, рада що є люди котрі думають і аналізують
  • Ольга Кец

    Так в барах ресторанах є вірус а в епіцентрі не має? (Підчас жорстокого карантинну люди ходила на ескурсію). Віхідного дня є вірус в будній день його не має? Дуже цікава статистика. Ким легше управляти вільною людиною чи тою яка загнана в певні рамки або не має можливості? Тому я більше схильна до того щоб усе працювало. Да є хворі так є вірус,  но що інших хвороб немає люди не вмирають від серцево судинних захворювання чи чогось іншого? Якщо придивитися статистику то більшість людей хворіють в легкій формі а ті які перехворіли вони мають антитіла.

    Малішевська Інна reply Ольга Кец

    Ольга Кец 100%
  • Victor Honcharuk

    як звичайно
  • Valentyna Matsan

    Так, як їм хочеться! А хто боїться корони - нехай не йде, сидить вдома і влаштовує собі карантин хоч вихідного дня чи хоч вихіного року. Для інформації:  я пенсіонерка, до рестораного бізнесу нічого не маю і в ресторани не ходжу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up