Кожен 15 із кандидатів у хмельницьку поліцію – діючий міліціонер

Кожен 15 із кандидатів у хмельницьку поліцію – діючий міліціонер
На одне місце претендуватиме близько 22 людей. Усі вони проходитимуть декілька етапів відбору.

До патрульної поліції, яка працюватиме у Хмельницькому, у період з 7 по 21 серпня, подали 5457 анкет. Чисельність кандидатів збільшилася за рахунок уточнення кількості заяв, які поступили через мережу Інтернет.

Згідно статистичних даних, які надали у прес-службі УМВС, третина із усіх бажаючих спробувати себе у ролі поліцейського – жінки. Цікавим є те, що із усіх кандидатів – 360 є діючими працівниками міліції. Згідно даних, які подали, 60%  людей мають вищу освіту.

Наступним етапом відбору стане тестування на загальний рівень знань. Про дату його проведення кандидатів повідомлять за допомогою телефону або ж електронної пошти.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • nat

    Таким підписникам ніхто не догодить: не порушуйте закон і не будете мати справу з міліцією.
  • ВВ В

    Главное, что-бы не брали быков из сёл. А то получится та же милиция...
  • Анонім

    "У ХмельницькУ ???!" Автор статті хоча б школу закінчив? Порада ресурсу "Всім": ви  перевіряйте наявність освіти  у претендентів на вакансію "журналіста"!
  • Анонім

    360 - це якийсь жах. Буде те ж саме що є, тільки по іншому називатись((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up