Де у Хмельницькому продати непотрібний одяг

Де у Хмельницькому продати непотрібний одяг

Набридла куртка, джинси не по фігурі або сукня, яка роками чекає особливого випадку, - всі ці речі можна здати. Тим самим  звільнити місце в шафі, а також підзаробити. Де і як можна позбутись вживаного одягу у Хмельницькому, дізнавались журналісти vsim.ua.

Комісійні магазини, «секонди» і стоки з’являються у Хмельницькому як гриби після дощу. Але якщо в секонд-хендах на брак покупців не скаржаться, то в «комісіонках» з цим проблеми. Працівники кажуть, речей їм приносять багато, натомість купувати поношене не хочуть. 
З дитячим одягом, іграшками і візочками простіше. Таких спеціалізованих комісійних магазинів чимало. Натомість ми вирішили перевірити, де можна здати жіночий одяг. Як можна з вигодою позбутися від мотлоху? На ваш вибір – комісійні, інтернет-магазини і соцмережі. 

Від шкарпеток до курток
Якщо хочете позбутись непотрібних речей, можна сміливо йти в комісійні магазини.  Щоб одразу не нести з собою пакети, набиті шматтям, бажано попередньо зателефонувати. Продавці детально розкажуть, які в них умови прийому. Плюс в тому, що за один раз можна принести все, чого хочете позбавитись. Натомість, когось розчарує те, що можна не зійтись у ціні з продавцем. 

В деяких комісійний обмеження - приймають речі лише по сезону
В одному з комісійних магазинів на Кам’янецькій продавчиня по телефону люб’язно розповіла, що ціну обираєте самі. Вже на місці маєте сторгуватись на оптимальну ціну з власником точки. Окрім цього, ціну на товар можуть знижувати - це вирішать самі працівники. Якщо вийде так, що ваше пальто або черевики довго лежатимуть на вітрині і припадуть пилом. 

Відео дня

Один комісійний ледь знайшли на овочевому, між рядами. Люди здають одяг, черевики, посуд і речі для дому
В одній з точок на овочевому ринку, що по Вайсера, знайшли стареньку вивіску «комісійний магазин». Продавці заклопотано щось рахують. Покупців немає. На питання, який одяг приймаєте, відповідають – лише зимовий. А той ретельно перебирають. Бо, мовляв, здають багато речей, а купувати не хочуть.

В інтернеті швидше
Це найпростіший спосіб продати щось, практично не виходячи з дому. Тим паче, зараз у соцмережах просто безліч різних груп, де пропонують придбати чи купити вживаний товар. Потрібно лише завантажити фото з ціною і коротким описом. Далі залишається чекати. Чим краще розрекламуєте своє оголошення, тим швидше знайдеться покупець. 

Також можна розмістити інформацію на спеціалізованих сайтах оголошень.  Зазвичай, відвідувачів там багато. Тому якщо розмістити свою річ одразу на багатьох сайтах, шанси швидко продати зростають. Потрібно лише зареєструватись. Щоправда, програє такий спосіб комісійним магазинам у тому, що потрібно буде зустрічатись з кожним покупцем і відповідати на дзвінки. 

Як правильно продати річ?
Якщо хочете якнайшвидше позбавитись непотрібних речей, слід трохи підготуватись. Перед тим, як виставити свій товар, ознайомтесь з іншими пропозиціями. Аби ціна не була захмарною або ж навпаки – щоб не продешевити. 
Найголовніше – потрібно привести річ в хороший стан. Одяг, звісно ж, варто випрати і попрасувати. Адже чим краще буде виглядати товар, швидше на нього «клюнуть». 
Якщо виставляєте одяг в інтернет-магазинах чи у групах соцмережах, напишіть коротку характеристику. Це назва товару, розмір, інтенсивність використання, ціна і якісне фото. Якщо є наявні дефекти, то бажано про них написати.

Де приймають вживаний одяг?
1. «Комісійка від Марійки». Продаж та прийом на комісію одягу, посуду та картин.
Вулиця Кам'янецька, 63 
(096) 624-39-79
2. Овочевий ринок, вулиця Вайсера. (Від центрального входу звернути ліворуч, перший ряд)
3. Дитячий комісійний магазин «Апельсинчик», вулиця Свободи 1 б
(067) 715-41-71.


Друзі, якщо ви знаєте, більше місць, де можна продати непотрібні речі, пишіть адреси у коментарі. Поділіться також своїми враженнями.

Читайте також: Ажіотаж у секонд-хенді: як хмельничани скупляються у день завозу


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Людмила Хмара

    то де ж таки приймають просто так речі? багато наговорено.а точсно не вказана адреса.куди можна принести і просто залишити речі..
  • Анастасия Кравчук

    Є пальто жіноче, малинового кольору, розмір s, у чудовому стані. Кого зацікавило звертайтесь по номеру +380960614177
  • Наталья

    По Вайсера в магазині  із старенькой вивіской сидить бабулька диявол яка кидається на дітей  і не дивно що там немає покупців
  • Оля

    Я не люблю купувати одяг в комісійних також. Краще взяти дорожче, але новий, неношений. Купую домашні речі на різних сайтах, в магазинах. Але через інтернет це краще робити, можна відслідковувати акції - що також класно економить бюджет. Люблю цей сайт Уютненько - тут і речі і домашні текстильні вироби.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up