Люстрація на Хмельниччині: перевірятимуть біографії та майно податківців і митників

Люстрація на Хмельниччині: перевірятимуть  біографії та майно податківців і митників
Працівників Державної фіскальної служби України у Хмельницькій області перевірятимуть в рамках виконання норм закону «Про очищення влади».

 Відповідно до нового закону, у кожному міністерстві створюється відповідна комісія, яка виконує контрольну функцію з перевірки автобіографій і майнового стану кожного претендента на державну службу й кожного держслужбовця.

Перевірка розпочалася 24 листопада, вона буде продовжена 1 та 8 грудня. Це стосується службових осіб апарату ДФС, керівників територіальних органів ДФС, їх перших заступників та заступників.

Відео дня

Особи, які підлягають перевірці, повинні протягом 10 днів від дня початку перевірки подати до Департаменту персоналу заяви про застосування або незастосування до них заборони, визначеною частиною 3 або частиною 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    PAL, про якого генерала йде мова? Ні у податківців, ні у митників, ні в оперативному управлінні (податкової міліції) немає генералів.
  • PAL

    Да только у ихнего генерала огромный дом с бассейном, в районе автостанции-1. Там многие пристроились.
  • Fora

    ахахахаха, картинка жесть)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up