Майже мільйон гривень штрафу отримало будівельне підприємство з Хмельниччини за нелегальних працівників

Майже мільйон гривень штрафу отримало будівельне підприємство з Хмельниччини за нелегальних працівників
  • Інспектори виявили працівників, які працювали нелегально на підприємстві з виробництва будівельних металоконструкцій.
  • Підприємець не оформив трудових договорів з вісьмома робітниками.
  • Через це йому виписали штраф.

Інспектори Управління Держпраці проводять перевірки на підприємствах області. Під час чергової інспекції виявили порушення на підприємстві, яке спеціалізується на виробництві будівельних металоконструкцій. Як з'ясувалося, восьмеро працівників не були офіційно оформлені на роботу.

"... з працівниками були укладені цивільно-правові угоди, за якими виконувались роботи по складанню, зварюванню та зачистці балок. Термін дії усіх угод завершується 31 грудня 2018 року. Однак, характер виконуваних робіт, наявний пропускний режим на підприємстві, встановлений режим роботи... проведення інструктажу із охорони праці та інші обставини свідчать про трудові відносини, "- йдеться у повідомлені Управління Держпраці у Хмельницькій області.

На підприємця склали постанову відповідно до статті 265 Кодексу законів про працю України. Таким чином, власник закладу призначили штраф у 111 690 гривень за кожного із нелегальних працівників. Назву підприємства не повідомляють.

Відео дня

Відтак порушнику доведеться сплатити штраф у розмірі 893 тисяч 520 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Константин

    и все.... предприятия больше нет.... и не зарплаты и не налогов и не работников...
  • Alex Varmint

    Статья брехня, не указали что за предприятие. Пишут абы что то писать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up