Біля будинку на Панаса Мирного будівництво призупинили. Міська рада підготувала позов до суду

Біля будинку на Панаса Мирного будівництво призупинили. Міська рада підготувала позов до суду
  • Жителі будинку 31 зареєстрували звернення до міської ради.Просять перевірити законність проведення забудови поруч із їхнім будинком.
  • У міській раді вже підготували судовий позов. Та його поки не подаватимуть.
  • Адже на час перевірки забудовник погодився роботи призупинити. 

Після перекриття дороги та спілкування із мером, жителі ОСББ «Озерне» відвідали засідання робочої групи у заступника міського голови. Вони стверджують, що забудовники їх ображають та погрожують.

- Вже сил немає, розумієте, - розповідає "ВСІМ" мешканка будинку №31 Марія. – Вісімдесятилітню бабусю називають Ягою, а нам кажуть, що закриють входи до під’їздів. Вони вже зо три рази міняли назву того свого будівництва на щитку. Спочатку то був торговий центр із кафе, потім якісь магазини, а тепер вже й ресторан написали. Хто його знає що вони там побудують.

Самі ж забудовники на засідання не з’явились. Однак, заступник мера Андрій Бондаренко розповів, що вони погодились припинити будівництво до повного вирішення ситуації. Тож, позов проти скандального будівництва у міській раді поки не подаватимуть.

Відео дня

- Міською радою вже підготовлено позов до адміністративного суду на скасування містобудівних умов і обмежень по декларації на початок будівельних робіт. Адже при видачі містобудівних умов не врахували той факт, що на цій земельній ділянці знаходиться об’єкт незавершеного будівництва. Тож декларація на початок будівельних робіт була видана на підставі недостовірних фактів і підлягає скасуванню.

Забудовникам вже пропонували дві земельні ділянки для проведення будівництва. Та обидві пропозиції вони відхилили. Сьогодні ж мешканці будинку втішились хоча б тим, що поки будівництво припинено.

 Житель будинку Олександр Поліщук від імені усіх жителів багатоповерхівки зареєстрував у міськраді звернення. Вимоги прості: перевірити законність передачі землі для будівництва, скасувати договір оренди та містобудівні умови й обмеження.

Нагадаємо, жителі багатоповерхівки по Панаса Мирного виступають проти будівництва перед вікнами їхнього дому. Забудовники Євген Павлюк та Ігор Загородний переконують, що у них є всі дозвільні документи. Місяць тому вони вирізали сквер під забудову, огородили майданчик та загнали техніку.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Кошарский

    Все в нас як не у людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up