Миколаїв незадоволений адвокатами: слухання по справі смертельної ДТП з освітянами знову перенесли

Миколаїв незадоволений адвокатами: слухання по справі смертельної ДТП з освітянами знову перенесли
  • Попередній адвокат звільнився, а новому треба час, щоб ознайомитися зі справою.
  • Роман Миколаїв говорить, що взагалі планує відмовитися від послуг адвокатської контори, яку наймала його сестра.
  • Він не задоволений результатами та буде розривати договір.

В ніч на 30 травня близько 23:50 по Вінницькому шосе, на в‘їзді до міста Хмельницького, сталася смертельна аварія. Легковий “Nissan Leaf” врізався в вантажівку “КамАЗ”. В салоні легковика перебувало четверо дорослих і троє дітей. За кермом службового “Nissan Leaf” був 38-річний директор Департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. А в салоні - завідуюча садочку № 53 Наталія Докторук, методистка Департаменту Антоніна Манзюк і її чоловік Олександр Манзюк. 33-річна Наталія і 32-річний Олександр загинули. Троє дітей і одна жінка потрапили до лікарні.

Наступного дня міський голова Хмельницького Олександр Симчишин на спеціально організованому брифінгу розповів про стосунки між Миколаївим і Докторук. Також сказав, що звільнить директора департаменту освіти і науки. Відповідне розпорядження було підписане через день після ДТП - 30 травня.

Слухання по справі смертельної ДТП з освітянами знову перенесли. Цього разу через звільнення попереднього захисника Романа Миколаїва, Юрія Ратушняка. Як з’ясувалося, сестра підсудного уклала договір із київською адвокатською конторою, в якій працював Ратушняк. Після його звільнення, справа перейшла до іншого адвоката з цієї ж компанії. Ним став Поліщук.

Відео дня

Новий адвокат Миколаїва заявив, що не мав достатньо часу для того, щоб ознайомитися з матеріалами справи, тому попросив перенести слухання. Таку заяву повністю підтримав Роман Миколаїв. Він не заперечував, щоб на сьогоднішньому засіданні його представляв адвокат Поліщук, проте в перспективі екс-директор департаменту освіти збирається повністю змінити сторону захисту. Він планує розривати договір зі столичною адвокатською конторою. Відтак справа може затягнутися ще на невизначений термін.

  • Я поки що фізично ще не розірвав договір з цією конторою, але планую написати відмову від їхніх послуг. Я їх не наймав, це зробила моя сестра. І їх послуги мене не влаштовують, - зазначив Роман Миколаїв.

Прокурор підтримав клопотання адвоката та підсудного. Мотивувавши, це правом Романа Миколаїва на належний захист. Суддя Володимир Навроцький вислухав сторони справи та вирішив перенести слухання справи на 5 серпня поточного року.

Нагадаємо, що 6 червня Миколаїву продовжили запобіжний захід тримання під вартою. В СІЗО він перебуватиме до 6 серпня поточного року. 7 червня на суді заслухали першого свідка по справі. Ним стала сестра загиблої завідуючої садочком № 53 Наталії Докторук Марина Перхайло.

Про те, що вона говорила, можна прочитати в новині: “Ти відхрестився від неї після ДТП”: що розповіла сестра загиблої Наталії Докторук по "справі Миколаїва"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tornike Qebadze

    Прикольно, а я слышал, что этого адвоката Полищука в 2016 году в августе взяли на взятке, арестовали???? Что, замяли дело????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up