На Хмельниччині перебуває більше 3,5 тисяч переселенців зі Сходу та Криму

На Хмельниччині перебуває більше 3,5 тисяч переселенців зі Сходу та Криму
Жителі східних областей продовжують приїжджати на Хмельниччину. Для кращої адаптації до нових умов проживання з людьми працюють психологи.

22 жовтня в обласному центрі психологи-рятувальники проконсультували, надали індивідуальну та групову психологічну допомогу 17 громадянам. Психологічна підтримка вкрай необхідна для них, щоб адаптуватися до нових умов життєдіяльності, повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

«Люди мали змогу вивільнити скупчення негативних емоційних проявів, поділитися наболілими думками, розповісти про нові умови проживання та проблемні питання. Надання своєчасної психологічної допомоги дозволило їм відчути безпеку на новому місці проживання та забезпечило всебічний доступ до нової позитивної інформації», - йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Норка

    В Києві ціни на нерухомість почали рости.
  • PAL

    Покинув край родной, окутанный войной. Бегут туда людишки, где есть еще покой. Но если край не защищать и бросить дом построенный тобой. Догонит старая с косой, и будет пир у ней хмельной, и постучит по крышке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up