На Кам’янецькій патрульні шукали водіїв, які їхали на «червоне»

На Кам’янецькій патрульні шукали водіїв, які їхали на «червоне»

Хмельницькі патрульні провели ще один рейд. Під вечір вирішили взятись за водіїв, які їдуть на заборонений сигнал світлофора. 

У Хмельницькому триває тиждень безпеки дорожнього руху. Поліцейські вже встигли провести кілька рейдів. Ловили і пішоходів, які перебігали у невстановлених місцях, а також «полювали» на водіїв без пасків безпеки. День вирішити завершити ще одним патрулюванням на Кам’янецькій. Адже саме тут, за словами патрульних, стається дуже багато аварій. Спочатку стояли поряд із світлофором поблизу арки. Коли не знайшли жодного порушника, поїхали до зупинки "Пам'яті героїв".
- Це вже третій профілактичний захід, який має назву «Світлофор». Левова частка ДТП трапляється через те, коли водії порушують цей пункт ПДР і проїжджають світлофор на заборонений сигнал – червоний і жовтий. За це порушення водії можуть сплатити 425 гривень штрафу за частиною 2 статті 122, - пояснює інспектор патрульної поліції Людмила Гара. 
 
Нагадаємо, зранку поліцейські вийшли на рейд до "Ощадбанку". Слідкували за пішоходами, які перебігали у невстановленому місці. Як виявилось, активними порушниками є пенсіонери. 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up