Що про "Народний Бренд - 2016" кажуть переможці голосування

Що про "Народний Бренд - 2016" кажуть переможці голосування
  • Більше двох місяців хмельничани обирали кращих з кращих.
  • За право отримати визнання у номінаціях змагалися майже півтори тисячі компаній. Але лише 37 із них отримали відзнаку "Народного бренду".
  • Переможці розповіли, що для них означає ця відзнака і що планують вдосконалити в своїй роботі у наступному році. 

Вже традиційно наприкінці року Медіа Корпорацiя RIA нагороджує найкращі підприємства міста, які визначали хмельничани. Церемонія нагородження відбулася у затишному залі нічного клубу «Сахар». За довіру хмельничан Корпорацiя RIA вручила переможцям дипломи та статуетки "Ніка".

Нагадаємо, що цього року за довіру хмельничан змагалися майже 1500 компаній у 37 номінаціях. Протягом двох місяців на сайті brand.top20.ua проходило голосували за найкращі підприємства, компанії, торгові марки. 

Отож, що наші переможці розповідають про "Народний бренд", чим обіцяють порадувати хмельничан у наступному році та як, на їхню думку, заслужили нагороду у 2016:
  
В номінації "Хмельницький виробник" хмельничани найбільше голосів віддали ТМ "Бембі".
- Це наша не перша нагорода. Марка завжди тримає рівень, піднімає планку. Завжди працюємо над тим, щоб нашим клієнтам було комфортно, затишно і вони були задоволені нашою продукцією. Ми майже щороку отримуємо «Народний бренд», - говорить директор з розвитку ТМ «Бембі» Валентин Рубаха.

У номінації "Кафе, піцерія" нагороду отримала мережа піцерій "Мрія".

Відео дня

- Я вважаю, що наша мережа піцерій – це якісно, смачно, доступні ціни. Кращої піцерії немає. Це думка не тільки наша, а й всіх хмельничан, - каже адміністратор піцерії «Мрія» Андрій Долішний (ліворуч).

В номінації "Курси та секцї" хмельничани найактивніше голосували за Дім танцю "Латинич"

- Я дякую хмельничан за підтримку. Я думаю це логічно, бо це саме вони обрали Дім танцю «Латинич» кращим у цьому році. Чому? Бо ми круті, ми все правильно робимо. В нас стало працювати трішки більше тренерів, я дуже задоволений. Наша команда – це моя гордість. Саме завдяки команді нам вдається давати той рівень знань, який  в нас є, - каже керівник Олексій Сорокін.

Перемогу в номінації "Таксі" отримала служба 65-65.

- Ми дуже вдячні, що існують такі конкурси як «Народний бренд». Визнання за якість перевезення надзвичайно важлива. Якщо хмельничани обрали нас і ми кращі – це для нас найбільше визнання. Ми, в свою чергу, вдосконалюємось. За цей час запустили мобільний додаток, який, на нашу думку, зробить зручним виклик таксі і покращить якісь обслуговування, - розповідає представник служби таксі Олексій Фещук.

У номінації Житловий комплекс переміг ЖК "Агора" 

- Ми будуємо житло не на рік-два, а на все життя, - каже директор ЖК "Агора", генерального партнера "Народного бренду" Вадим Баглачов. - У нашій роботі головне дотримуватися термінів і якісно виконувати роботу. Люди нам довіряють, бо знають.  З "Агорою" мрії набувають форми.

В номінації "Комплекс відпочинку" нагороду "Народного бренду-2016" отримав РК "Хутір".

- Коли криза і людям важко, потрібно підходити так, аби вона відчувала, що незалежно від достатку, може отримати той комплекс відпочинку, який їй потрібен. Стовідсотково ми стали кращими за рік. Якщо не прагнути бути першими, то хтось займе твоє місце не тільки в голосуванні, а й в бізнесі, - говорить засновник Іван Коноваленко.

В номінації "Ресторан" перемога дісталась закладу "Південна брама".

- Я хочу подякувати своєму персоналу, який старається зробити якісний продукт. Не дарма наш колектив старається працювати якісно. Хмельничани за нас проголосували, бо цінують цю якість, - говорить власник ресторану Володимир Діль.

Салон "Вуаль" отримав нагороду в номінації "Салони краси, SPA центри".

- Нагорода не стала для нас несподіванкою. Дуже приємно, що хмельничани виразили свою довіру саме до нас, - каже маркетолог салону «Вуаль» Наталія Катеринюк.

Лікар стоматологічної клініки Станіслав Паламарчук переміг в номінації "Стоматологічна клініка"

- Ця нагорода для мене несподіванка. Я вважаю, що стоматологія повинна бути хорошою і доступною. Люди не повинні боятись, перш за все.  Зараз такий час, що ми повинні допомагати одне одному. Стараємось займатись благодійністю. Все разом це дало нам довіру людей.

Агентство нерухомості Professional стало кращим у своїй номінації.

- Очікували, що переможемо. Ми завжди перемагаємо. Хмельничани обрали саме нас, тому що ми професіонали своєї справи. Ми завжди вдосконалюємось, завжди вчимося і йдемо вперед, каже ідейний натхненник  Юрій Сидорчук.

ТРЦ «Оазис» здобув перемогу у номінації Торговельний центр.

- Від попередньої нашої нагороди помінялось дуже багато.  З’явилось дуже багато акцій, які проводить торговий центр. Стараємось максимально працювати на нашого клієнта. Дякуємо вам, що ви до нас ходите, робите покупки і робите нас кращими, каже керуючий Андрій Іоанно.

«Шалена бджілка» здобув нагороду у номінації як найкращий автосервіс.

- Отримали нагороду, бо ми найкращі. Будемо вдосконалюватись – все краще і краще за допомогою наших клієнтів. Будемо прислухатись до їхніх побажань і старатись, каже власниця Марина Ліхневська.

Серед аптек найкращою стала  «Перша міська аптека»

- Хочемо подякувати хмельничанам, які нас обрали, - каже заступник директора з фінансових питань Леся Герас (ліворуч). - Адже при теперішній конкуренції аптечних закладів вони довіряють все ж таки «Хмельницькій першій аптеці». Ми дуже стараємось. І найперше чого прагнемо та що має бути в аптеці, крім послуг, – це обслуговування. Ми прагнемо, щоб наші клієнти мали найкраще обслуговування.

Банк «Приватбанк» переміг серед банків 

- Такий результат дійсно свідчить про всенародну довіру та визнання найвищої якості обслуговування клієнтів. Безперечно також, що це перемога і усього колективу банку, позаяк без професіоналізму, фаховості та відданості улюбленій справі досягнення таких результатів було б не можливим. Цьогоріч 19 грудня ПриватБанк перейшов у власність держави. Протягом наступних декількох днів його клієнти відчували певні обмеження у роботі. Однак наразі вони вже подолані. - пояснює керівник регіонального прес-офісу Олександр Калінер. 

Магазин побутової та цифрової техніки «Мобі френд» переміг у номінації Магазин побутової та цифрової техніки

- Наш девіз: «Покупець завжди правий», - говорить власник закладу Олександр Єременко. – Тому ми завжди йдемо за клієнтом, прагнемо задовільнити всі його забаганки. І все, що ми створюємо – робиться завжди для покупців.

У номінації Фотостудія виграв колектив  «Без меж» 

- Після одержання відзнаки «Народний бренд» ми й надалі будемо робити все для того, щоб наші клієнти були щасливими та обирали нас знову і знову, - переконує власник студії Максим Гребелюк. - Будемо старатися, вдосконалюватися і рости.

Торгівельна мережа «Родинна ковбаска» стала кращою в номінації Торгівельна мережа

- За останній рік територія нашої мережі розширилась, - каже регіональний менеджер Віталій Бартошек. - Ми прагнемо бути ближчими до споживача. Якість нашої продукції – незмінна. Це завжди якісні товари, щоранку ми доставляємо тільки свіжі продукти. Щоб радувати наших клієнтів. Сподіваємось ще неодноразово здобути перемогу у «Народному бренді» та збільшити свою аудиторію.

У номінації Автосалон найбільше голосів отримав «Ауді-центр Хмельницький» 

- Нашу компанію вже вдруге нагородили відзнакою «Народний бренд», - пояснює менеджер з маркетингу та реклами Олена Кісарова. - Це особлива нагорода для нас. Ми дуже дякуємо організаторам за таке голосування. Дякуємо хмельничанам, що взяли в ньому участь. І сподіваємось, що з кожним роком будемо лише покращувати свій сервіс для того, щоб і надалі ставати кращим автосалоном року.

Туристичне агенство «TUI» набрало найбільше голосів хмельничан у своїй номінації 

- На даний момент вже немає чим більше дивувати, - розповідає директор агенції Сергій Костецький. - Адже ми встановили найнижчі ціни. Однак будемо розширювати маршрути на Європу, адже вона стає все більш популярною. Ми вперше відкрились на ринку Хмельниччини. Люди побачили та оцінили нашу роботу. Тож в наступному будемо працювати задля перемоги.

«Львівське взуття» отримало довіру в номінації Магазин взуття та аксесуарів

- Ми кожен рік прагнемо до перемоги, - розказує продавчиня Ольга Солтик. - Для хмельничан пропонуємо чудове взуття і хорошою якістю. Зараз продаємо і київське, і львівське взуття. А раз нас підтримують у Хмельницькому, то сподіваємось, що наша продукція має високий рівень якості.

Найкращим ювелірним магазином став «Онікс» 

- Ми бренд з історією, адже на ринку з 1992 року, - пояснює маркетинг-директор Денис Рейтель. - З маленького магазину ми виросли до великої мережі. Людям, котрі нас підтримали завдячуємо надзвичайно. Адже ми постійно працюємо для хмельничан. В нас широкий асортимент прикрас, чесні знижки та доступні ціни.

Весільний салон «Novias»

- Наш бренд вже вчетверте визнали народним, - каже керівник салону Ірина Каюк (зліва). - Хочу сказати, що це для нас – найбільший стимул для того, щоб працювати, розвиватись і постійно дивувати наших наречених. Щоб кожного року бути достойними цього звання.

Серед нічних закладів переміг «Сахар»

- Ми прагнули здобути перемогу у «Народному бренді», - пояснює директор закладу Сергій Кудзан. - Але це для нас ще одна відзнака від хмельничан.

Сауна «PERFECT BANYA» стала найкращою у своїй номінації 
- Щороку ми наполегливо прагнемо дарувати клієнтам лише найкращі послуги, - розповідає директор закладу Ольга Раца. - Ми працюємо лише для хмельничан і дякуємо за підтримку та визнання. 

Салон товарів для оздоблення та інтер’єру «Memphis»
- Ми завжди намагаємось йти клієнтам назустріч, - розповідає менеджер Антоніна Лисак. - Тому вони нам довіряють. А ця перемога свідчить про те, що ми найкращі. І те, чим ми займаємось не є марним. А наш професійний рівень лише зростає.

З-поміж дитячих закладів кращим визнали «JOY LAND»
- Я думаю, що нас обирають, бо в нас найвеселіша атмосфера, найдоступніші ціни, найрізноманітніші розваги, - пояснює директор закладу Наталія Левицька. - У нас весело не лише дітям, а й дорослим. Ми працюємо для клієнтів.

Із меблевих салонів перемогу віддали магазину «Оріт»

- Ми намагаємось наполегливо працювати, щоб наші клієнти нам довіряли, - каже менеджер з реклами Олена Жмурко. - Віримо, що ця перемога не остання і ми ще неодноразово заслужимо в хмельничан відзнаки «Народний бренд». Адже це їхня довіра до нас.

Хмельничани віддали перевагу магазину одягу «Columbia»- Враховуючи минулорічну перемогу, ми сподівались, що нас оберуть знову і ставлення клієнтів до нас лише покращиться, - переконує старший подавець Юлія Камінська. – Зараз з’явились нові проекти, які будемо розвивати вже з початку 2017 року. А відзнака «Народний бренд» лише підтверджує наш статус і надає впевненості в тому, що ми робимо.

У номінації Магазин будівельних матеріалів перемогу здобув «Епіцентр-К»

- В наступному році ми будемо покращувати якість обслуговування наших клієнтів вибором та цінами, - говорить керівник фінансового відділу Віктор Вусик. - Адже наш девіз – «Тільки вперед!»

У номінації Інтернет-провайдер найкращим став "X-Сity"- Це стимул для нас, щоб бути кращими. Дякую всім, хто за нас проголосував. Працюємо не на нагороду, а на те, щоб люди були задоволені нашими послугами. Стараємось постійно, розвиваємось і не зупиняємось, - говорить заступник директора з комерційних питань Іван Штогрин.

У номінації Спортивно-оздоровчий комплекс нагороду отримав "7 океан"- Ми дуже багато працюємо. В нас новий об’єкт, який спрямований на оздоровлення всього населення. Сподіваємось, що кожного року будемо отримувати нагороди. Дуже вдячні хмельничанам, які за нас голосували і чекаємо усіх в гості на активний відпочинок, - каже виконуюча обов’язки директора Ірина Білич.

Найкращим у номінації Хмельницький виробник стало ПАТ "Хмельпиво"- Ми робимо якісний, натуральний і живий продукт. Хочемо, щоб наші хмельничани і гості міста куштували його із задоволенням і не переживали за своє здоров’я. Ми вдосконалюємось, змінюється обладнання, вчаться люди, а якісний продукт залишається -  стабільнийі класичний – це живе натуральне пиво, - переконує керівник Олександр Лисюк.

Перемогу у номінації Швидке харчування здобули "Cook Drive"- У нас працює досить потужна команда. Я вважаю, ця нагорода - це заслуга і перемога нашого колективу. Вони великі молодці, - каже директор Тетяна Ільєва.

Кращим в номінації "Медичний центр" став "Новий зір"
- Ми вчетверте отримуємо «Народний бренд». Люди за нас голосують, бо ставимось до них, як до своїх рідних. Вони нас поважають. Нагорода - це означає, що нас обирають люди, які нам довіряють, - каже головний лікар Світлана Присяжна.

У номінації Енергозберігаючі технології переміг магазин сантехники "Аква Вент"- Нагорода стала цікавою несподіванкою. Хочу подякувати людям, які голосували. Це мабуть клієнти нашої компанії. Думаю, обрали нас за наш підхід , ведення нашої справи і за якісь певні критерії, яких в інших компаніях немає, - каже керівник магазину Дмитро Гнідий.



В номінації «Курси та секції» найактивніше хмельничани голосували за Дім танцю "Латинич"
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Podii/peremozhcyam-narodnogho-brendu-vruchili-naghorodi-10475333.html
Вже традиційно наприкінці року RIA нагороджує найкращі підприємства міста, які визначали хмельничани. Цьогоріч церемонія нагородження відбулася у затишному залі нічного клубу «Сахар».
Ссылка на источник: https://vsim.ua/Podii/peremozhcyam-narodnogho-brendu-vruchili-naghorodi-10475333.html

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up