Популярні новини 2022: що найчастіше читали хмельничани

Популярні новини 2022: що найчастіше читали хмельничани
  • У 2022 році на сайті ВСІМ було опубліковано понад 6 тисяч новин.
  • Які з них були найпопулярнішими?
  • Зібрали до вас підбірку.

Новини про відважність та героїзм хмельничан. Одруження, народження, смерть і загибель. Статистичні дані, огляд закупівель, репортажі, інтерв’ю та розслідування. 

У 2022 році на сайті ВСІМ було опубліковано 6 639 новин. Серед них були ті, що користувалися чималою популярністю серед читачів. А, отже - набрали найбільшу кількість переглядів. 

Зібрали 12 таких новин, за кожним місяцем окремо. Тож переглядайте далі, що найбільше читали протягом року.

Відео дня

Січень

У Хмельницькому шукали вибухівку у школах та торговельних центрах (ОНОВЛЕНО)

62 128 переглядів

25 січня протягом дня в місті шукали вибухівки в школах та торговельних центрах міста. Станом на 18:00, слідчо-оперативні групи закінчили проводити перевірки в закладах. Повідомлення про замінування не підтвердилося. 

Лютий

Сховища та укриття у Хмельницькому та області (КАРТА)

122 764 переглядів

У новині йдеться про кількість захисних споруд в Хмельницькій тергромаді станом на лютий 2022 року. Скільки є сховищ, протирадіаційних і найпростіших укриттів. Всі об’єкти нанесені на карту. За допомогою якої хмельничани можуть швидко дістатися до захисної споруди в разі оголошення повітряної тривоги. 

Березень

Підбірка сільських хат: де продають найдешевші будинки у Хмельницькому районі

135 818 переглядів

Багато людей виїжджають з квартир і змінюють звичне життя на сільський побут. Саме тому підібрали для вас підбірку будинків, які продають у Хмельницькому районі. Обирали варіанти з найменшою ціною і ті, які перебувають практично у житловому стані. 

У підбірці використана інформація з оголошень на сайті olx та DOM.RIA. Вартість зазначена відповідно до курсу долара станом на 15 березня.

Квітень

Льотчик-винищувач Дмитро Коломієць загинув у повітряному бою над Хмельниччиною

195 560 переглядів

Рано-вранці 24 лютого, коли хтось з українців ще тільки намагався осягнути сенс шокуючої звістки про російське широкомасштабне вторгнення, а хтось й далі спокійно собі спав, в небі над Хмельниччиною точився запеклий повітряний бій. 

Льотчик-винищувач Дмитро Коломієць відволік на себе вогонь ворожої авіації. Офіцер свідомо пожертвував власним життям, щоб врятувати побратимів. Був збитий літаком ворога поблизу села Кринцілів Сатанівської ОТГ Хмельницької області. 

Травень

Війна забирає найкращих: загинули троє бійців з Хмельниччини

135 204 переглядів

Сергій Годованюк з Шепетівщини, Олег Штифлюк з Новоушиччини та В’ячеслав Кравчук з Віньковеччини. 

Новина про загибель Героїв сколихнула Хмельниччину. Чимало людей висловили свої співчуття рідним загиблих. Громади, звідки були родом військові, перебували в глибокому сумі. 

Червень

Загальна мобілізація і повістки: роз’яснення для хмельничан

174 558 переглядів

В одному матеріалі зібрали відповіді на найбільш поширені запитання про загальну мобілізацію і повістки. Хто підлягає мобілізації, де можуть вручати повістки і яка відповідальність за ухилення: про все це журналістці vsim.ua розповіли у Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. 

Липень

Їй було 16: дізналися, хто та дівчина, яку знайшли мертвою в Гречанах

166 165 переглядів

Рожева майка на бретельках, чорні штани й чорно-білі кросівки. Ці фото облетіли соцмережі. До них додавався текст із проханням допомогти встановити особу дівчини, яку знайшли мертвою. Її виявив місцевий мешканець, який гуляв із собакою. Тіло помітили 6 липня, на вулиці Вокзальній, біля недіючого залізничного переїзду. Журналістка vsim.ua дізналася, ким саме була дівчина.

Серпень

Хресну ходу не пустили до Волочиська (ВІДЕО)

63 099

Щорічний хресний хід прихожан української православної церкви з Кам’янця-Подільського до Почаєва цьогоріч, попри війну та загрозу ракетних ударів росії, таки вирушив процесією до сусідньої Тернопільщини. Кількатисячний натовп стартував з Кам’янця 19 серпня. І одразу потрапив у скандал. Більше про це розповіли в новині.

Вересень

Близнюкам - вороги, Левам – гроші: гороскоп на тиждень 19-25 вересня

54 787 переглядів

Цього разу найбільшу кількість переглядів зібрав гороскоп. Він розповів, кому зі знаків зірки обіцяють доленосну зустріч, кого чекає прибуток, а кому краще не ризикувати, щоб не втратити все.

Жовтень

У Хмельницькому пролунали вибухи, — Гамалій

97 940 переглядів

Зранку у понеділок, 10 жовтня, по всій Україні оголосили повітряну тривогу. В телеграм-каналах почала ширитися інформація про пуски ракет поблизу Астрахані з бомбардувальників Ту-95МС. 

Спочатку вдарили ракетами по Києві та Дніпру. Згодом повідомили про вибухи на Житомирщині та Тернопільщині. В Хмельницькому також пролунало кілька вибухів. Це підтвердив голова ОВА Сергій Гамалій.  

Листопад

«Мого сина приворожили». Історія хмельничанки та пояснення психолога

73 372 переглядів

До редакції vsim.ua звернулася мешканка Хмельниччини. Вона розповіла про те, що її сина приворожила інша жінка. Він кинув свою наречену, пішов до неї та змінився у поведінці. Розповідаємо вам деталі цієї історії та пояснення психолога.

Грудень

Загадкова смерть військового з Хмельниччини: що розповідає дружина

55 862 переглядів

Командир взводу Сергій Тернавський помер від вогнепального поранення на Полтавщині. Військові кажуть, чоловік вийшов у вбиральню і покінчив життя самогубством. Дружина шукає справедливості, бо підозрює, що смерть коханого не випадкова. Розповідаємо деталі історії в матеріалі. 

Читайте також: Кому й чого чекати від 2023 року? Прогноз астрологині з Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up