Поразка "Побєди" і антисанітарія у "Вопаку". Яким був візит "Ревізора" у Хмельницькому

Нарешті хмельничани побачили, як саме Вадим Абрамов із командою перевіряв готелі, супермаркет та ресторани нашого міста. Нас телевізійники відвідали ще в травні. Результати своєї перевірки показали лише 19 жовтня.

Візит до Хмельницького став для «Ревізора» свого роду історичним. Презервативи в готелі, напевно, вже не в новину. А от двічі спричиняти закриття одного і того ж закладу телевізійникам ще не доводилося. Вадим Абрамов та команда звернулася до санепідстанції та інших контролюючих органів. Таке рішення прийняли після візиту до супермаркету «Вопак», що в мікрорайоні Гречани. Прострочені продукти, грибок та ржавчина в холодильниках, стерті дати виготовлення, обважування… Список негативу можна продовжувати довго. Позитивного про супермаркет в телепередачі практично нічого не прозвучало. І схоже, що візит "Ревізора" на користь супермаркету не пішов. Принаймні, станом на вересень, позитивних змін тут не відбулося. Представники управління прав споживачів провело свою перевірку після звернення від передачі та знову знайшов чимало прострочених продуктів та антисанітарні умови. в яких вони зверігалися.

Двічі в одну ціль не влучають? Це не про Хмельницький

Пам’ятаєте сумнозвісний «Ситий будяк», який закрився після приїзду Ольги Фремут? На його місці відкрили вареничну «Побєда». Як виявилося, заклад новий, а проблеми ті ж самі. Щоправда, їх знайшли менше. Одна із тих, що вразила – завалена варениками морозильна камера, які були посортовані в сміттєві пакети. В результаті й «Побєда» не отримала рекомендації від «Ревізора» та … закрилася. Й такого в історії програми ще не було.

Відео дня

Готельні жахи і белл-бой Едік

У Хмельницькому «Ревізор» відвідав відразу два готелі. Обидва – ніби із різних історичних періодів. Якщо ресторан «Sobkoff» отримав відзнаку від «Ревізора», то про «Побужжя» Вадим Абрамов не знайшов жодного хорошого слова, назвавши його пережитком минулого, а номер, в якому він жив – найпекельнішим в країні. «Побужжя» надовго запам’яталося знімальній групі «Ревізора». У холі на балконі виявили голубине гніздо і купу посліду. Пташка влаштувала собі «будинок» на підлозі і висиджувала яйця… Але і в номері було на що подивитися.  Після побачених брудних матраців, душових кабін та туалетів, відвідати такий заклад ой як не хочеться. Та й знайдені презервативи тут навряд чи когось приємно здивували.

- Гори пилу, упаковки презервативів, чай, сигарети і чиїсь… труси. А під ними знайшов упаковку майонезу, – перераховував побачене ведучий «Ревізора», – І я знаходжусь у готелі, а не на смітнику!

Щодо відміченого «Sobkoff», то сюжет про нього видався дещо закороткий, у порівнянні з іншими. Попри найдені недоопрацювання, свою відзнаку комплекс все таки отримав. Одне з перших, що не сподобалося Абрамову, незручність розташування рецепшину і самого готелю, до якого потрібно ще пройтися вулицею. Якщо у клієнтів важкі валізи то їм допоможе чоловічок, якого тут називають просто Едіком. Не сподобалося ревізорам ще й незакріплена москітна сітка, через яку з вікна спокійно можуть випасти діти.

Брудний дитячий майданчик і смачнючі хачапурі

Схожа історія і в заочній боротьбі між закладами харчування. Один рекомендували, інший ні. В «Ресторації Шпігеля» Вадим Абрамов практично не знайшов бруду, недоліків на кухні, де усе було посортовано та проклеєно стікерами. Єдиний мінус, і чи не головний – гриби невідомого походження. Як виявилося, купувалися вони у бабусі на ринку. А та, як завжди в таких випадках, ніяких документів на їх продаж не мала. Щодо дизайну, то високий ведучий найшов тут старенький порепаний диван, який просто прикрили одіяльцем, щоб приховати «красоту» від клієнтів. Та смачна їжа та файне обслуговування переконали в тому, що заклад потрібно рекомендувати.

А от «Чілі піца», що на Кам’янецькій, подібного не удостоїлася. Бруд на дитячому майданчику та на кухні, павутиння на вікнах в туалеті, сира риба та гіркуватий соус, порушення при зберіганні продуктів і не красиве, на думку Абрамова, меню. Понадававши закладу порад від себе та своєї бабусі Вадим Абрамов так не наважився рекомендувати піцерію, хоч її люблять та відвідують місцеві жителі. Тут завжди багато відвідувачів.

Хто пропустив передачу в прямому ефірі, дивіться відео із сайту «Нового каналу».

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Э Iнфа що це одна ш таж люди на замовила новий канал.Цей жирний Мандзiй. Дуже приживае за ригаловку в Тц свому.  P/s Вiн дурень по пьянi людинi розповiв
  • Анонім

    програма ревизор себя исчерпала как шоу ...Брехуны редкие и монтажники даже в студии перебивают людей не дают слова сказать.

    Жаль женщину эстрасенса подставили ее с Победой
  • Анонім

    А свиньям какая разница, на чем есть, что есть и на чем спать
  • Andrii Kucher

    А на рахунок Чіліпіци, там смачна кухня. Так вони не ідеальні. Але Суші там супер!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up