Ворожили на картах і перевіряли Симчишина: що робила команда Фреймут у Хмельницькому

Ворожили на картах і перевіряли Симчишина: що робила команда Фреймут у Хмельницькому
  • Програма «Іспектор Фреймут. Міста» перевіряла Хмельницький ще в жовтні. Програму на ТБ показали 6 грудня. 
  • Ольга Фреймут перевірила освіту, безпеку, їжу та цікавились життям мера.
  • На каналі "1+1" інспекцію Хмельницького назвали найрезонанснішою у сезоні

У жовтні із черговим візитом до Хмельницького завітала Ольга Фреймут. Разом зі своєю командою телеведуча відвідала м’ясокомбінат та першу поліклініку. В обох місцях залишила свої таблички. У поліклініці № 1 Фреймут залишила «Гордість міста», а от «Проскурів м'ясо» отримав «Ганьбу міста». Що ще відбувалось у найрезонанснішій перевірці сезону показали у передачі на «1+1».

Ринок та поліклініка

Своя програму телеведуча розпочала зі зйомок речового ринку. Фреймут проїхалась у «кравчучці» та розповіла чому обрала саме Хмельницький.

Відео дня

- Хмельницький вибрали після того, як дізнались, що він увійшов у трійку найкомфортніших міст, - зазначають у програмі на «1+1».

Але інспекції "Толкучка" не пройшла. Бо її Ольга тут не проводила. Розпочали зйомки на ринку, бо це, на думку, знімальної групи, найвпізнаваніше місце.  

Після того телевізійники відправились до поліклініки. Вибрали ту, що в центрі. У лабораторії закладу перевірили на стерильність пробірку для визначення ШОЕ. Апарат обчислив, що кров здають у стерильних умовах.

Далі Фреймут зацікавилась як хмельничани здають й інші аналізи. Адже напередодні її агент здав на аналізи замість сечі… чай. Побували на прийомі у терапевта. Там виявили, що не всі прилади у поліклініці стерильні. Засоби для перевірки горла перевищують допустимі норми у сотні разів. А лаборанти не можуть відрізнити чай від сечі. Але ж хмельницькі медики похвалились Ользі сучасною апаратурою. Фреймут вагалась, яку ж табличку залишити в поліклініці. Медики та пацієнти просили довго і отримали «Гордість».

На прийом до ворожки

Ольга Фреймут зацікавилась хмельницькими ворожками. Спробувала записатись до однієї через інтернет. Однак знахарка відмінила зустріч в останню мить. Це наштовхнуло команду інспекторки на чергову «аферу». Вирішили перевірити як містяни довіряють ворожкам. У місцевій газеті таємна агентка програми розмістила фальшиве оголошення. За сеанс від підставної знахарки Євсенії просили 900 гривень. Знайшлась хмельничанка, яка готова була віддати гроші.

Жіночка прийшла на прийом до псевдоворожки у звичайну квартиру. Просила за дочку, мовляв їй 30, а заміж не виходить. "Знахарка" їй наказала, що дочка з характером, має виконати певний перелік завдань, аби щастя завітало й до неї.

Потім жінці сказали, що то була провокація. У програмі зазначили, що гроші їй повернули.

Нагородили не школу, а вчительку

Наступною під приціл програми «Інспектор Фреймут. Міста» потрапила музична школа імені Миколи Мозгового. Щойно телеведуча зайшла, як дітвора почала її обіймати. Фреймут же поспілкувалась із викладачкою Тетяною Лукіною та натякнула, що знає про скандальну забудову на території школи.

Далі дітвора повела Ольгу до «найкрасивішої вчительки школи» Наталії Василівни. У її класі вихованці школи заспівали на всю країну «Многая літа». Та все ж Фреймут не забула за чим приїхала. Тут же перевірила на чистоту клавіші фортепіано. Результат показав 149 замість допустимих 30.

Ксенія МачокОднак телеведуча зазначила, що таке відхилення не надто шкідливе. Не обійшлось і без експериментів. Викладачам школи запропонували взяти участь у батлі на виконання відомих музичних творів. Їх супротивником був маленький лауреат міжнародних музичних конкурсів. Але показати власні вміння погодилась лише одна вчителька – Ксенія Мачок. Решта педагогів просто закрила двері. Тому «Гордість міста» Фреймут залишила не школі, а вчителю Ксенії Володимирівні.

Симчишина не звабили 

Завітали й у гості до Симчишина. І прийшли не з порожніми руками. Для дружини мера команда «Інспектора» придбала торт. Перед тим, як завжди, проаналізували декларацію міського голови.

По дорозі до Симчишина поспілкувались із його сусідами. Але добратися до будинку виявилось непросто. Команді Фреймут просто не відчинили. А поговорити ох як хотілось. Адже перед тим телеведуча провела черговий експеримент. Підіслала до мера свою агентку, яка намагалась його звабити. Та Симчишин не "клюнув".

Агентка Фреймут, одягнувшись у чорну сукню із відвертим декольте, пішла на прийом до мера. Порозмовляла з ним та сфотографувалась. Усю розмову знімала на приховану камеру. Згодом почала загравати із міським головою в соцмережах. Але після декількох повідомлень мер заблокував сторінку дівчини. Все це й хотіла розповісти Ольга Світлані Симчишиній. Та довелось залишити торт на підвіконні.

Конфлікт на "Проскурівм'ясо"

Другий день перевірки команді "Інспектора" запам'ятався бійкою та жахливими умовами на м'ясокомбінаті. Приховані камери, які до візиту Ольги знімали роботу працівників та забій тварин у закладі, показали все, що відбувається в приміщенні. Фреймут скандалила із директором та вказувала йому на недоліки. А у свого таємного агента розпитувала про прийом на роботу в м'ясокомбінат. Ще один агент придбав напередодні продукти із цього закладу. У лабораторії в них виявили бактерії кишкової палички.

Сам же директор закладу згодом пообіцяв інспекторці показати медичну книжку, а сам випровадив Фреймут на вулицю. Він особисто та його охоронці застосували до працівників ЗМІ силу. Після скандалу із працівниками м'ясокомбінату команда "Іспектора" залишила закладу "Ганьбу міста". А саму інспекцію назвали такою, яка відбулась на межі життя та смерті.  

Комбінат команду неприємно вразив Результати - несподівані 

Про результати інспекції Ольга розповіла на хмельницькому майдані. Для працівників м'ясокомбінату, яких начебто побили працівники "1+1", Фреймут передала апельсини. А для міста подарувала кілька паркових лавочок. Вручила і нагороду міському голові.

 

 

Загалом же, за результатами інспекції, Хмельницький набрав 5 балів із 10 можливих. Еліті міста подарували два бали, освіта, медицина та безпека набрали по одному, їжа отримала нуль. На каналі "1+1" перевірку Хмельницького назвали найрезонанснішою у сезоні. А вже у підсумках програми показали запис із заявою Олександра Симчишина про повну перевірку "Проскурівм'ясо" відразу після припинення карантину через африканську чуму. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    Ніколи в житті більше не купувати м"ясо від Проскурівм"ясо. Жах. Якісь зеки одні працюють. Бидлота. А так вийшла доволі непогана інспекція. А вчителька музики еталон краси і елегантності та вишуканості. Побільше б таких людей: освічених і сміливих.
  • нашатырь

    Жалко, що адекватні люди дозволяють щоб їх  заказна аферистка Фреймутиха показувала як аборигенів по телебаченню.

    Ірина Волошина reply нашатырь

    Кажуть, що вона за гордість бере 5 тисяч доларів. Ті заклади, що платять знають наперед, що вона приїде

    Марек Молотенко reply Ірина Волошина

    Не всі продажні і корупційні так як ви,бо яким мірилом міряєте так і живете!Ганьба вам і таким як ви!

    Анонім reply Ірина Волошина

    Ви в своєму розумі? І ви думаєте, що всі працівники поліклініки скинули свої зарплати за весь рік, а й більше, щоб отримати ту табличку нещасну?  Думайте головою, тьотю, що пишете.

    Лена Волівоц (Зелінська) reply Анонім

    А як можна дати "Гордість" поліклініці в лабороторії якої чай від сечі не можуть відрізнити та  інструменти від мікробів зашкалює? Висновок один : Все можна купити за гроші. А що не купується за гроші купується за великі гроші.

    Анонім reply Лена Волівоц (Зелінська)

    Не треба по собі судити всіх. Якщо ви займаєтесь корупцією, то не думайте, що нею всі займаються.

    Ірина Волошина reply Анонім

    А ви часом не з тої поліклініки працівник?

    Ірина Волошина reply Анонім

    Ну в Фреймут могли бути й інші мотиви, аби дати поліклініці нарогоду за те, що не можуть відрізнити сечу від чаю з сучасною апаратурою

    Анонім reply Ірина Волошина

    Єдине, що насторожило, то це те, як мера вона пропіарила. Тут, в принципі, можна її запідозрити у корупції. Дуже вже вона лестила йому. А от школа і поліклініка пройшли випробовування. Я не думаю, що бідна школа і поліклініка 5 тисяч платили б за табличку, про яку забудуть вже завтра.

    Марек Молотенко reply Анонім

    Думаю що мер (не вся його команда) гідний того щоб вона так про нього говорила.Ще один мер достойний піару,це Семаніхін!!!

    Анонім reply Ірина Волошина

    Ви не експерт у цьому. Тому не треба лізти туди, де ні ви, ні я ні, ні інші не знають, як насправді можна це розпізнати. Вони дали адекватний коментар з цього приводу, я вважаю.

    Олег Апін reply нашатырь

    Симчишину показали. Хоть десь першу леді міста засвітили. Яросно плюсую!
  • Сергій Якубенко

    така інспекція, як всі рейтинги комфортності міст. Думаючий хмельничанин реально дивиться на речі і розуміє, що Хмель не може бути третім в Україні. Як би він не любив своє місто.



    По школі то взагалі дикий зрив навчального процесу і неповага до вчительок з тим батлом.



    Лікарня теж попахує заказухою як і табличка для мера. корочє не інспекція а дурастіка

    Анонім reply Сергій Якубенко

    Ви, напевно, не були просто в інших інших містах. А якщо були, то не жили, а проїздом бували. У нас і справді гарне місто. І тут комфортно жити. Якщо у вас є якісь претензії до стосовно сфер послуг міста, то не треба узагальнювати.

    Ірина Волошина reply Анонім

    А ви вважаєте, що все у нашому місті настільки комфортно? То подивіться на сусідню Вінницю чи Тернопіль

    Анонім reply Ірина Волошина

    Мене все влаштовує. Правда є ще над чим працювати, але загалом місто розвивається і процвітає. Тернопіль теж комфортне місто, а от Вінниця - ні. Це моя особиста думка. І не треба узагальнювати і розписуватись за всіх, як деякі роблять.

    Ірина Волошина reply Анонім

    Так ви ж теж так робите

    Анонім reply Ірина Волошина

    Якщо наше місто потрапило у трійку найкомфортніших міст України, то це вже щось значить. Я висловив свою думку, а ви свою.
  • 777

    ..............таки    грязно   там   на    том   комбинате...........а   тут    кричали   конкуренты ...........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up