Російські товари у Хмельницькому маркуватимуть. Можливо, "колорадським жуком"

Російські товари у Хмельницькому маркуватимуть. Можливо, "колорадським жуком"
У хмельницьких супермаркетах власників магазинів зобов"яжуть позначати товари виробництва Російської Федерації спеціальним знаком, а також розміщувати на окремих полицях.

Рекомендацію для власників крамниць та торговельних мереж затвердили рішенням сесії Хмельницької міської ради.

Яким чином позначати російські товари, депутати наразі не визначилися. Головуючий на сесії мер Хмельницького Сергій Мельник запропонував не використовувати прапор РФ.

- Це реклама буде. Я б краще колорадського жука там поставив, перекресленого. Був би нормальний знак, - заявив мер.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ася

    дебилизм
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up