Що одягнути в новорічну ніч, щоб Півень приніс удачу

Що одягнути в новорічну ніч, щоб Півень приніс удачу

Символом нового 2017 року є Вогняний Півень. Гарний і вишуканий образ просто необхідний для майбутньої новорічної ночі. Стилісти радять обирати барвисте і не боятися експериментів. 

Передноворічні клопоти завжди приємні і хвилюючі водночас. Вибрати подарунки, прикрасити дім, накрити пишний новорічний стіл – в цьому і вся підготовка. Але не слід забувати і про святковий образ. 

Журналісти «ВСІМ» запитали у дизайнера, яке вбрання обрати для свята. Щоб і виглядати блискуче, і мати прихильність Півника впродовж всього року. 

У новому 2017 році модно буде носити яскраві кольори, як червоний, жовтий, синій, фіолетовий і зелений. Останній, до речі, буде у фаворі. Натомість, не бажано комбінувати синє з чорним. Стилісти кажуть, що таке поєднання кольорів давно не актуальне. 

Про те, в чому зустрічати рік Вогняного півня і що зараз в тренді, «ВСІМ» розповів дизайнер Володимир Сідлецький. 

Обирайте "гарячі" відтінки

Відео дня

Символічно, що у рік Вогняного півня актуальними будуть всі відтінки червоного. Від темно-бордового до яскраво червоного, а також від помаранчевого до жовтого. 
- Якщо ви одягаєте зазвичай виключно спокійні кольори, то рекомендую додати до них аксесуари з будь-якою гамою червоного. Тим самим ви залишитесь вірними собі. Не бійтеся експериментувати з червоним, тому що він личить усім. Особливо це стосується блондинок, - каже дизайнер. 

Для тих, хто має не зовсім модельну фігуру, радять темно-коричневі, шоколадні відтінки. За словами Володимира Сідлецького, вона роблять фігуру стрункішою і чудово поєднуються з червоними і зеленими кольорами. Окрім цього, слід особливу увагу надати талії. Можна підкреслити її тонким ремінцем. 

Натуральні тканини не вийдуть з моди 
Стиліст каже, що ідеальний гардероб має складатись на 80% з напівприталеного силуету. Він підкреслює фігуру, тому це завжди безпрограшний варіант. 

- Голова йде обертом від великої кількості різноманітності фасонів, моделей, стилів, цікавих комбінацій. Все це створює хаос, замішання. Гардероб чоловіка або жінки на 80% має складатись з напівприталеного силуету. Ще 20% приталеного та вільного силуету - раджу, щоб це був одяг із натуральних тканин, як твід, бавовна, шерсть, шовк. Такі тканини ніколи не виходять з моди. Вони були актуальними 100 років тому, в наш час і не вийдуть з моди в майбутньому, - говорить дизайнер. 

Володимир Сідлецький переконує, головне не гонитва за модою. Важливіше - це стиль і смак, які випромінюють бездоганність, впевненість та елегантність. А яскраві дрібнички завжди підкреслять індивідуальність.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григораш Алексашка

    Вже прикупила собі червону сукенку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up