У Городку чоловік прийшов до відділку поліції з рушницею

У Городку чоловік прийшов до відділку поліції з рушницею
  • Чоловік добровільно приніс полісменам незареєстровану зброю. Таким чином він уникнув покарання.
 

З 1 до жовтня в області стартував місячник добровільної здачі зброї. Впродовж місяця хмельничани мають змогу позбутися незареєстрованої зброї чи боєприпасів та уникнути покарання.  Такою можливістю уже скористався мешканець Городка.

Напередодні чоловік завітав до місцевого відділку поліції та приніс полісменам мисливську гладкоствольну рушницю. Як розповів він правоохоронцям, зброя належала його покійному батьку.  Залишати рушницю собі чоловік наміру не мав, відтак, він вирішив позбутися зброї. Про це інформує Городоцький ВП ГУНП.

Нагадаємо, що відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині селянин зберігав дома міну та мішки із наркотичним "зіллям"
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up