У Хмельницькому дівчата танцюють, миючи машини

 У Хмельницькому дівчата танцюють, миючи машини
Аби допомогти дітям хмельницькі дівчата-черлідери влаштували на одній із автомийок незвичну акцію. Вони мили машини, танцювали і збирали гроші на благодійність.

- Ми сьогодні зібралися, аби показати, що ми не лише можемо підтримувати команду з американського футболу а й займатися благодійністю, адже це так важливо в ці часи, - розповідають учасниці акції.

Дівчата зателефонували керівнику автомийки й запропонували провести акцію зі збору коштів для дітей.

-          Ми танцюємо біля дороги, тим самим зацікавлюємо автомобілістів, аби вони долучилися до нашої акції. Машини зупиняються, водіям ми розповідаємо, чому ми тут. Якщо вони погоджуються , ми самі їм миємо машини. Все це відбувається під гучну музику, - розповідають про суть акції її учасниці.

Відео дня
> Вилучені кошти кладуть до скриньки і передадуть до дитячого будинку чи одній хворій дитині. Все залежить від того, скільки їх буде.

7 травня протягом дня дівчата зібрали 205 гривень. Отож, всіх власників авто дівчата-черлідери запрошують долучатися до наступних акцій.

Такі акції планують проводити впродовж літа.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Здається мені, що автомобілі мити вони не вміють, а ризикувати ЛКП автомобіля не кожен захоче
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком 17:53 Мешканка Хмельниччини втратила всі заощадження, купуючи мотоцикл
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up