У Хмельницькому облаштують новий стадіон

У Хмельницькому облаштують новий стадіон
Спортивний майданчик планують звести в мікрорайоні Дубове, на вулиці Гастелло. Таку ініціативу висловили самі мешканці.
Земля, де планується розпочати будівництво, знаходиться у підпорядкуванні Фонду молодіжного будівництва. Колись тут мали бути оселі для молодих сімей. Однак, місце пустує уже багато років. 
З пропозицією хмельничани звернулися до депутатів Хмельницької міської ради. Наразі вже відбулась зустріч ініціативної групи, де жителі і просили посприяти у будівництві. 
Депутат міської ради Олександр Кізляр розповідає, що 25 травня разом з іншим народним обранцем Анатролієм Собком був присутній на зустрічі місцевої ініціативи. 
- Громада, яка проживає у Дубовому просила, ми щоб відновили справедливість. І якщо молодіжний фонд не може збудувати жодного будинку на цій територї, то потрібно там відновити стадіон. Адже, є дуже багато дітей і молоді сім'ї хочуть, щоб там був стадіон, який існував там до 2005 року, - каже депутат.
Питання стосовно земель Фонду молодіжного розвитку обіцяють розглянути вже на найближчому засіданні із земельних питань і прийняти рішення на наступній сесії міської ради. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Matava Rio

    БРУКІВКУ треба класти, а не асфальт
  • Анонім

    На які шиши? А дорогу хоча б в центрі влада не хоче поміняти?  Сором біля к-нотеатру Шевченка ще довго терпіти? Я вже мовчу про прибудинкові

    Анонім reply Анонім

  • Anonymous

    Хоть якась позитивна новина від влди. Але й то не ясно чи зроблять. Зараз обіцяють, а потом тихенько зроблять стояночку чи гаражі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up