Головного архітектора Хмельницького Дунаєвського офіційно звільнено з роботи

Головного архітектора Хмельницького Дунаєвського офіційно звільнено з роботи
Відповідне розпорядження Олександр Симчишин підписав в останній зимовий день 2016 року.

Хмельницька міська влада продовжує оновлюватися. Чергова зміна керівника очікує на управління архітектури та містобудування. Відповідно до розпорядження від 29 лютого воно офіційно залишилося без начальника. Головного архітектора Хмельницького уже звільнено із посади. Як зазначається у розпорядженні, за угодою сторін. Хто стане новим керівником ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, що оновлення міської влади розпочалися із призначення заступників мера. На своїй посаді залишився лише комунальник Анатолій Нестерук. Змінено було керівників управлінь економіки, фінансів, молоді та спорту, культури та туризму, освіти і торгівлі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Дякую Симчишину, що звільнив мене тільки зараз. Я встиг ще "рішити" деякі питання, та "замісти сліди". Главарх Дунаебка.



    Дякую Симчишину, що тримає мене на роботі, Ще трохи "зароблю" до пенсії. Нач. мед. Васспиздишин.
  • Анонім

    цей Хитрожоп залишив архітектурному відомстві жінку і недолугого синка...
  • Валерий Герасимович

    Правильно зробив! Він нічого не зробив для міста! Хорошого!
  • Анонім

    Симчишин заробив мою повагу цим рішенням. Ні Мельник ні інші нічого не могли зробити з цим хапугом. Зробив і це плюс для міста
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up