У Хмельницькому оголосили план перехоплення "Сирена". Кого шукають

У Хмельницькому оголосили план перехоплення "Сирена". Кого шукають
Фото ілюстративне
  • Мобілізовані поліцейські, нацгвардійці та прикордонники. 
  • По місту виставлені патрулі.

В мікрорайоні Ружична напали на приватне господарство. У власника будинку забрали значну суму коштів та відібрали мисливську рушницю. За даними поліції, це скоїв невідомий чоловік. Йому вдалося втекти. Подія сталася сьогодні, 14 грудня, зранку. 

Зловмисник був зі зброєю. На його пошуки мобілізували сили поліції. Нацгвардійці та прикордонники вийшли патрулювати місто. У Хмельницькому оголошено план перехоплення "Сирена".

  • Відео дня
    /li>

 Детальніша інформація про подію, згодом на нашому сайті. Слідкуйте за оновленнями.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Iura Zarieva

    То лиш начало!
  • Валентин Матей

    Любіть капіталізм, шановні...
    Ви його хотіли і ви його маєте.
  • Мисько Олександр

    Незнаєте нічого і тріпаєте язиком

    Макс Горький reply Мисько Олександр

    Мисько Олександр це точно!
  • Мисько Олександр

    Можна без ваших тупих кументарів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up