У Хмельницькому проведуть благодійний ярмарок для допомоги тваринам

У Хмельницькому проведуть благодійний ярмарок для допомоги тваринам
Тут і далі — благодійний ярмарок 12 травня. Фото Олени Голубничої
  • Акцію запланували на цю неділю, 22 вересня.

  • Хмельничанам продаватимуть різноманітні товари, наприклад, сувеніри.

  • Виручені гроші витратять на допомогу притулку, корми для тварин, лікування.

Вже цієї неділі, 22 вересня, хмельничани матимуть змогу долучитися до допомоги тваринам. Адже на майданчику біля кінотеатру Шевченка проводимуть благодійний ярмарок «Врятуємо життя разом». Розпочнеться він об 11:00, а триватиме орієнтовно до 18:00. Влаштовує ярмарок громадська організація «Врятуй життя». За словами її голови Олени Голубничої, такий захід у Хмельницькому проводять вже вдруге, минулого разу це було 12 травня цього року.

Олена Голубнича розповідає, що продаватимуть сувеніри, зокрема й тваринної тематики. Також будуть прикраси, картини, іграшки, значки, магніти, листівки, одяг та рюкзаки для тварин. Крім того, на ярмарку встановлять намет громадської організації, де роздаватимуть листівки та прийматимуть кошти для допомоги тваринам.

Частину грошей, отриманих від продажу товарів, передадуть на банківський рахунок ГО «Врятуй життя». Кожен продавець встановив різний відсоток, наприклад 30 чи 50. Дехто погодився передати на благодійність всі отримані гроші за продані товари. Олена Голубнича розповідає, що витрачатимуть кошти на допомогу притулку для тварин, будівництво вольєрів, придбання сухих кормів, лікування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Мастер Автополив

    А на ремонт Провала, чтоб не провалился, где будут собирать?
  • Олександр Симчишин

    Сподіваюсь там будуть продаватись сральні набори для господарів тварин. А то вже їх улюбленці всі газони і дороги обісрали, а родючість землі і асфальту не підвищується, хоча це обіцяють їхні господарі
  • Оксана Zhr

    В притулку витрати щодня, і щодня є викинуті кошенята та цуценята, травмовані котики і песики. Це важка праця і потребує коштів. Найпростіше засуджувати і критикувати.  А щодо пенсіонерів, то суспільство є розвинутим тоді, коли захищає і допомагає не лише собі подібним.

    Олександр Симчишин reply Оксана Zhr

    Ви не можете організувати якийсь бізнес і всі доходи витрачати на тварин? Потрібно обовязково давити на жалість і клянчити постійно? Так легше і особливо розуму не потрібно? Я навіть не виключаю, що ви самі цих тварин до такого стану доводете, потім їх фотографиєте чи на відео знімаєте, щоб вам давали гроші. Це ваш бізнес і живете ви за рахунок тварин.

    Оксана Zhr reply Олександр Симчишин

    Кожен судить по собі і своїх справах. З приводу жерти, я не волонтер. А висловила свою думку з приводу ярмарку.

    Олександр Симчишин reply Оксана Zhr

    Ну і тобі і т.зв. волонтерам також потрібно жерти добре. Так?

    Віталій Малий reply Оксана Zhr

    домашні тварини це розвага для людей, гра в бога, кому дати життя а кого в клітку чи на ціп.

    вася пупкин reply Оксана Zhr

    Коли вже ти нажерешся зі своїм притулком?

    Оксана Zhr reply вася пупкин

    Менше злості, вона повертається.

    валерія reply вася пупкин

    Вона не може нажертися, бо 1а група крові ніколи НЕ ПАШЕ, а жеве на утриманні. Ти бачив колись крокодилів, змій, ящірок які вкалували??А домагаються завжди розкритим ротом і криком!!!! Громадські організації, громадські спілки, партії  мають десь зарплатню 20 000грн в міс, і вона теж ХОЧЕ, тож не в поляндію на клубніку їй їхати.

    Оксана Zhr reply валерія

    Така обізнана, а з граматикою проблеми.  Кожен судить по собі.
  • Ирина

    а через день будуть знову просити на притулок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У Хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up