У Хмельницькому відбудеться фестиваль талантів для дітей

У Хмельницькому відбудеться  фестиваль талантів для  дітей
28 травня о 13:30 у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г. Шевченка для дітей молодшого та середнього шкільного віку організують БібліоФест «Х-Фактор відкриває таланти».

Для участі у фестивалі зареєструвались близько 20 дітей, усі вони користувачі бібліотеки. Гості свята, професіонали різних видів творчості, серед яких співак,викладач відділення «Естрадний спів» Хмельницького музичного училища імені В. Заремби Артем Ромасюков, зможуть поділитись досвідом, дати поради юним даруванням, щодо їх виступів.

Учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами бібліотеки та отримають призи.

- Такими заходами наша бібліотека відкриває дитячі таланти, безкоштовно навчає дітей та дорослих, організовує  дозвілля, дарує позитивні емоції, нові знайомства  та перших шанувальників творчості. У дитячій бібліотеці не місце тиші. Як  сучасна бібліотека ми розвиваємося та, в першу чергу,  "дружимо" з юними читачами і завжди пропонуємо їм те, що їх розвиває, від чого у них загораються очі і сповнюються добром серця, – говорить директор бібліотеки Валентина Черноус.

Відео дня

У ході заходу:

- танцювальні номери, вокальні виступи, гра на музичних інструментах, мистецтво декламування (13:30 – 14:30);

- презентація робіт учасників, які захоплюються декоративним мистецтвом (13:45-14:00)

- експрес-консультації із комп’ютерних програм для записів аудіо-семплів та виготовлення відео-кліпів «під ключ», яких навчають у сучасній бібліотеці (14:30-14:45);

- Виступи гостей свята, наших земляків, учасників шоу «Голос країни. Діти»;

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up