М'які ведмеді, мило та цукерки: що пропонують купити до Дня закоханих

М'які ведмеді, мило та цукерки: що пропонують купити до Дня закоханих
  • Чоловікам - подарункові набори, жінкам - іграшки і косметика. 
  • Тим, хто не придумав сюрприз коханій людині заздалегідь, пропонують сувеніри і м'які іграшки. 
  • Валентинки продають на будь-який смак і гаманець. Клієнтів на такі товари поки що небагато. 

У переддень свята всіх закоханих вітрини хмельницьких магазинів наповнилися подарунками. Серед них чи не найбільше кольорових валентинок, м’яких іграшок та різноманітних сувенірів у формі серця. Ціни за все правлять теж неоднакові. Журналісти vsim.ua обійшли декілька торгових точок в центрі міста та поцікавились що і за скільки купують закохані.

Найбільший вибір – у «підземці»

Найбільший вибір подарунків до Дня Валентина в центрі міста пропонують у підземному переході в центрі міста. Починаючи від невеликих сердечок-валентинок та закінчуючи здоровенними плюшевими ведмедями.

Відео дня

 За паперові валентинки просять від 2 гривень до 50. Вони є на вибір: з надписами і без, різнокольорові та однотонні, у формі серця ч простої листівки. Більші та дорожчі паперові «серця» обов’язково із довжелезними віршами всередині. Такі послання, зізнаються продавці, беруть для дівчат чи хлопців. Простіші і без «любовних» підписів купують для друзів чи подруг. Кажуть, дівчата теж часто придивляються валентинки для подружок.

Продавчиня Ілона розповідає, що велике серце в її руках коштує 200 гривень.  Чи не на кожній вітрині красуються м’які сердечка із тканини. Переважна більшість – червоного кольору. Та є й рожеві, білі, жовті і, навіть, голубі. Кожному до вподоби. Вони також різних форм та розмірів. Так, є видовжені серця, є кругліші, з надписами і без, з додатковими прикріпленими фігурками чи мереживом. За них просять від 20 до 200 гривень.

Менше ведмежа коштує 500 гривень, більше - біле - пропонують за 700.
Топ-3 із категорії найрозповсюдженіших подарунків до Дня Валентина замикають плюшеві ведмеді. Від маленьких десятисантиметрових до великих метрових, із надписами «I love you» та звуковим супроводом. Вони також є різних кольорів. А їх милі ведмежі мордочки, здається, дивляться просто в очі. Двадцятисантиметрових ведмежат продають за 80-120 гривень. Півметрові та метрові ціняться по 500-700 гривень.

Магазинні цукерки та мило ручної роботи

У супермаркетах та магазинах побутової хімії специфічної продукції до Дня Валентина практично немає. Подібні товари побачили лише в «Prostor». Однак, і тут для закоханих облаштували лише частину прилавку одразу біля входу.

 Люб’язні консультанти серед переліку товарів насамперед пропонують солодкі пакунки. Оригінальні цукерки в стилі «Love is» можна придбати від 50 до 100 гривень. Різниця у кількості цукерок. 

 Рамки для фотографій із надписами чи у формі літер «Love» та сердечками коштують від 60 до 135 гривень. Вони розраховані на одне чи два фото. Продавець-консультант Наталія зізнається, що цукерки та рамки беруть часто.

 Невеличкі м’які песики, декоративні квіти та арома-свічки стоять вже запаковані. Одну штучну квіточку можна придбати за 26 гривень. Весняний букет у підставці обійдеться в 69 чи 105 гривень. Ароматичні свічки коштують від 17 до 90 гривень. Оригінальні чашки із любовними написами та зображеннями купують за 30-40 гривень. Лляні подушки із зображенням бродвейських котів коштують по 130 гривень.

 У торговому центрі «Дитячий світ» подарунків до Валентина практично немає. Зате біля будівлі хмельничанка Ольга Михайлівна торгує сувенірами ручної роботи. На невеличкому прилавку жінка розмістила вироблені з бісеру серця та дерева, букети штучних квітів, м’які в’язані ведмежата і півники, мило ручної роботи та композиції з цукерок.

 Продавчиня Ольга розповідає, що всі вироби створює власними руками. Мило виготовляє за спеціальною рецептурою із додаванням ароматичних ефірних масел. Каже, навчилась виготовляти мило на спеціальних курсах. Всі брусочки вилиті в різних формах. Невеличкі шматочки мила у формі квітів котують по 10-15 гривень. Більші бруски і формі серця, двох сердець, кола чи силуетів тварин продає по 40-75 гривень.

 Дерева у формі сердець жінка виплела із бісеру. Каже над одним працює по 3 дні. Підставку також виливає із алебастру власноруч. За сердечка меншого розміру просить по 100 гривень, більші – по 150 гривень. Дере’яна чорно-біла композиція «Інь-янь» коштує 320 гривень.

 Ведмедиків та півників Ольга в’яже із вовни. Півнів оцінює в 30 гривень, ведмедів дорожче – по 90. Паперові троянди із солодким сюрпризом всередині продає по 15 гривень. Букет із п’яти квітів обійдеться в 35.

 В кожній квіточці знаходиться цукерка  Дерево "Інь-Янь" жінка робила для того, аби показати гармонію в повсякденному житті  Ціна такої коробки цукерок залежить від кількості солодощів всередині  Рамки для фото є на вибір  До свічок продають декоративні підставки  У "підземці" ведмежата в асортименті. Такі продають по 150-250 гривень  Та найчастіше все ж купують звичайні валентинки Чи не всі продавці зізнаються, що запитують ціни на все. Та, зрештою, найчастіше, купують просто валентинки, мило чи серця. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Виктория Дымова

    Мне всегда оригинальные подарки нравились) И сладости среди них на первом месте)
  • Юрий Кошарский

    нічого толкового короче
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up