Від нового тюбінгу до масового отруєння: ТОП-7 популярних новин січня на “ВСІМ”

Від нового тюбінгу до масового отруєння: ТОП-7 популярних новин січня на “ВСІМ”
  • Щотижня ми публікуємо для вас підбірку новин, які ви читали найбільше.
  • Відтепер запроваджуємо для вас нову рубрику - ТОП популярних новин тижня

Повідомлення про замінування не в новинку для Хмельницького. Останнім часом такі з’являються регулярно. Але цього разу фейкове повідомлення зірвало роботу всіх шкіл міста й призупинило життя в торгових центрах. 

Відео дня

27-річна Альона Чорна зникла в Кам’янці-Подільському на початку грудня. Вона пішла з дому серед ночі. Востаннє її помітили камери на шляху до виїзду з міста. Неподалік того місця її і знайшли. Але вже мертвою. Без мами залишився 4-річний хлопчик.

Вже згодом з’явилася версії, що жінку могли довести до самогубства. Так журналістам заявив її чоловік.

Біля села Гелетинці Хмельницького району не розминулися вантажівка МАН та легковик Mazda. На момент зіткнення у легковому автомобілі знаходилось двоє дорослих і 2-річна дитина. Загинув 31-річний водій. Пасажири травмувалися.

Офіційно рішення про переведення школярів на дистанційне навчання прийняли у п’ятницю, 28 січня. Днем раніше вчителі почали отримувати повідомлення від керівництва із попередженням про зміну режиму роботи. Це стало відомо журналісту “ВСІМ”. Інформацію підтвердив заступник міського голови Михайло Кривак. То ж із 31 січня і як мінімум на тиждень знання учні всіх класів отримують online.

Вчергове навколо аквапарку “7 океан” розгорнувся скандал із отруєнням відвідувачів закладу. Цього разу постраждали 16 дітей із Вінниччини. Щоправда, ознаки інгаляційне отруєння хлором в них діагностували вже тоді, як вони повернулися додому. А в самому аквапарку перевищення допустимих норм не виявили. Але перевірку здійснили лише через 4 дні після отруєння.

6. Новий рейтинг гінекологів Хмельницького: кому довіряють жінки - 33,6 тисячі переглядів

Ми регулярно знайомимо вас із рейтингами лікарів. Цього разу оновили список кращих гінекологів. Так, минулого року для ведення вагітності найбільше жінок обрали Ольгу Маліванчук. Роком раніше першою була Анна Каретна. Загалом, рейтинг змінився досить помітно.

Місцевий аналог популярного і дорогого Буковелю з’явився біля Хмельницького. У селі Ходаківці запрацював сноутюбінг. Ми опублікували графік його роботи та ціни. Останні викликали жваві обговорення серед хмельничан.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up