Новий рейтинг гінекологів Хмельницького: кому довіряють жінки

Новий рейтинг гінекологів Хмельницького: кому довіряють жінки
  • Минулого року для ведення вагітності найбільше жінок обрали Ольгу Маліванчук.
  • Хто ще увійшов до переліку популярних гінекологів 2021 року?
  • Підготували інфографіку. 

Ведення вагітності - важливий етап у житті кожної жінки. Огляди, аналізи й відповіді на численні запитання пацієнток - усім цим займаються акушери-гінекологи. Вагітні хмельничанки можуть ставати на облік у міському перинатальному центрі на Хотовицького. У 2021 році лікаря на найближчі 9 місяців собі обрали 824 особи. Про це повідомила медичний директор Хмельницького перинатального центру Ірина Королюк.

Як розповідав раніше головний лікар міського перинатального центру Андрій Ропотан, ставати на облік жінкам рекомендується до 12-ого тижня вагітності. Тобто, у першому триместрі. Веденням вагітності в закладі займаються дільничні акушери-гінекологи. За кожним закріплені адреси. Тож жінки можуть обслуговуватися в лікарів за місцем проживання або обрати акушера-гінеколога собі до душі. Андрій Ропотан розповідав, що саме останній варіант є найбільш популярним серед жінок. 

У період із 01.01 по кінець грудня 2021 року вагітні перебували на обліку в 34 акушерів-гінекологів. Журналістка vsim.ua обрала десятку тих, до кого звернулося найбільше жінок. Таким чином, склала рейтинг лікарів. Такий вже був для вас опублікований за 2020 рік. Переглянути його можете тут. Адже в новому рейтингу перелік популярних лікарів є іншим.

Відео дня

Найбільше вагітних у вище вказаний період обслуговувала Ольга Маліванчук. У неї на обліку перебувало 102 жінки. На сайті Medics пацієнти оцінили її роботу в 4.8 бали з 5. Також про медика залишили 26 відгуків, з яких усі позитивні.

Популярною серед майбутніх мам була акушер-гінеколог Лілія Бойцун. До неї звернулися 92 жінки. Лікарці на Medics поставили 4.9 балів. Крім того, залишили 30 відгуків, з яких всі є позитивними. Більше про Лілію Бойцун читайте в матеріалі Популярні гінекологи Хмельницького: інтерв’ю з Лілією Бойцун

Ірина Бондар - акушер-гінеколог, до якої звернулося 68 вагітних. На сайті Medisc її оцінили в 5 балів. Жінки залишили 19 відгуків. Пишуть, що лікарка є компетентною та завжди привітною. 

На обліку в Ірини Сухораб минулого року перебували 66 жінок. Оцінка на Medics - 3.9. Більшість відгуків про медика є позитивними. Та деякі жінки зазначають, що Ірина Сухораб призначає “зайві аналізи”. Як лікарка сама це коментує, читайте в матеріалі - Інтерв’ю з популярним хмельницьким гінекологом Іриною Сухораб

Також до переліку популярних увійшла Жанна Пшенична. Вона обслуговувала минулого року 63 жінки. На Medics лікарці поставили оцінку 4.8. Стосовно її роботи залишили 23 відгуки. Всі вони позитивні.

Людмила Вакалюк у 2021 році мала 60 пацієнток. Оцінка на Medics - 4.5. У відгуках більшість жінок пишуть, що задоволені роботою медика. 

Пажава Русудан минулого року обслуговувала 60 вагітних. Вона працює в Центрі планування сім’ї та репродукції людини перинатального центру.  Її оцінка на сайті Medics - 4.9. “Відмінний лікар та майстер своєї справи”, - саме такий зміст більшості відгуків про роботу медика. 

Олеся Кудла  - акушер-гінеколог, в якої на обліку перебувають пацієнтки Центру планування сім’ї та репродукції людини. Минулого року таких було 50. Лікарку оцінили на сайті Medics у 4.9 бали. Також жінки залишили 50 позитивних відгуків. 

Наталія Стаднічук - лікарка, в якої на обліку перебували 46 вагітних. Оцінка на Medics - 5 балів. Про те, що медик є професіоналом своєї справи, жінки пишуть у відгуках. 

Ще однією популярною лікаркою серед майбутніх мам є Олена Собко. Минулого року вона обслуговувала 35 жінок. Медику поставили 5 балів на Medics, а також залишили 6 позитивних відгуків. 

Читайте також:

Інтерв’ю з гінекологом Андрієм Ропотаном, який оперує жінок вже 36 років

Рейтинг лікарів Хмельницького за даними Medics

Спермлабораторія та чоловіча кімната. Репортаж з місця, де у Хмельницькому проводять штучне запліднення

Інтерв’ю з популярним гінекологом Анною Каретною, до якої йде найбільше вагітних

Інтерв’ю з гінекологом Анною Купратою, яка знімає з пацієнтками відео в TikTok

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ліля Закрицька

    Вона ще моя землячка і знайома ☺️☺️☺️☺️☺️
  • Ліля Закрицька

    Ні найкраща Ірина Миколаївна вона сама краща для мене була лікар вона мене врятувала і я дякую дай їй Боже щастя здоров'я я вас люблю ви найкращий гінеколог я ставлю вам багато лайки Ірина Миколаївна ви сама краща 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☺️☺️☺️☺️☺️☺️😊😊😊😊😊😊😊😊😊💋💋💋💋💋💋💋 і я тоже хотіла стати на такі професії як вона
  • Юля Яжук

    Русудан Отаїрівна найкраща ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

keyboard_arrow_up