Вночі активісти «зловили» керівника хмельницьких патрульних. Начальник дув в «Драгер» і казав, що не пив

Вночі активісти «зловили» керівника хмельницьких патрульних.  Начальник дув в «Драгер» і казав, що не пив

Нічні гуляння хмельницьких поліцейських. Журналісти «Дорожнього контролю» зупинили начальника патрульної поліції Хмельницького на службовому автомобілі посеред ночі. В салоні перебували невідомі пасажири, тхнуло перегаром. Активісти запевняють, що протягом декількох годин головний поліцейський разом із друзями «шашличили» на території дитячого  навчального закладу. 

Травневі свята відгуляли. На днях на території Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді засікли групу людей під час вечірнього пікніку.  «Дорожній контроль» слідкував за  чоловіками та жінками, які, за словами активістів, палили багаття, смажили шашлики та пиячили протягом декількох годин. Як повідомив «ВСІМ» журналіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко, на території центру вели зйомку протягом трьох годин – мовляв, доказів достатньо.

Там активісти і помітили «Шкоду» з державними номерами «0202». На ній їздить начальник патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко.

Коли автівка, близько 23:00, виїхала з навчального закладу, активісти рушили за ними. Думали, що Костенко керує авто у стані алкогольного сп’яніння. Вони наздогнали службовий автомобіль та «заблокували» його на вулиці Шевченка.  В салоні знаходилось троє людей. Начальник патрульних був за кермом. На прохання активістів він вийшов з авто. На усі питання відповідав стримано, на звинувачення майже не реагував. Сказав – алкоголю не вживав, але за людей в салоні відповідати не може. Заявив, що активісти перешкоджають його роботі, хоча сам пан Костенко був не в формі.  

Відео дня

- Тому що поліція здійснює свою роботу безперервно, - сказав Олег Костенко на питання, що він робить посеред ночі на авто з "синіми" номерами.

 Активісти на місце викликали наряд патрульних. Хлопці приїхали. Костенка попросили подути в алкотестер «Драгер». «Драгер» – саме той прилад, яким працівники колишнього ДАІ, а зараз патрульні, перевіряють ступінь алкогольного сп’яніння у водіїв транспортних засобів. Під пильним оком громадськості для начальника патрульної відкрили стерилізовану трубку, і він дихнув у алкотестер… Результат – 0,00 проміле.  Активістів це не зупинило.   

Активіст: - Чому з службового автомобіля чути запах алкоголю?

Начальник патрульної: - Бо тут, наприклад, залита рідина скловимиваюча, яка…

А. - З салону службового автомобіля, не з вулиці. Це – перше. Друге, ми вважаємо, що ваші колеги, а це саме ваші колеги, знаходяться у стані алкогольного сп’яніння. І ви разом з ними на державному автомобілі, у державній установі вживали алкоголь.

Н.П. - Ви можете вважати все що завгодно. Ви щойно впевнилися, що я тверезий. Я пройшов тест на «Драгер»...  

В «Дорожньому контролі» запевняють, що мають більше доказів та готують ще одне відео, яке обіцяють зовсім скоро оприлюднити. Чекають на реакцію вищого керівництва.

Деталі - у відео   

Читайте такожПатрульний з Хмельницького попався з "наркотиками від кашлю" 
   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Активісти обісрались,заказуха 100%,хтось їм розповів,що Костенко буде їхати п"яний,а тут такий облом)))
  • Анонім

    А секрет у чому? Щоб не було запаху алкоголю слід щось прийняти? Мабуть їдучи в авто і зрозумівши, що вже звіздєц, прийняв рятівні ліки, на певний час - годину, щоб продутися на драгері  для камери.



    старі биті даїшники знають цю хохму... але не скажуть кому попало..



    Так щож саме прийняв костенко щоб перебити запах алкоголю?
  • Анонім

    печально...  своя рубашка ближе к телу. Вроде народ поверил в единственную реформу, и то спопсились....
  • PAL

    Скоро этих мусоров будет опускать каждый школьник. Самая презрительная профессия - быть м у с о р о м. Тьфу, брыдота и падаль, алкоголики и тунеядцы.

    Оправдания этого козла - это что то!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up