Водія, який їхав по Свободи без тролейбусної лінії, можуть повернути на роботу. Якщо пройде медкомісію

Водія, який їхав по Свободи без тролейбусної лінії, можуть повернути на роботу. Якщо пройде медкомісію
  • Євгеній Олянін, який від’єднав «рогатого» від лінії і промчався ним по Свободи, може отримати нову роботу.
  • З посади водія його звільнили, але в якості кондуктора можуть на підприємстві залишити.
  • Водій не заперечує, що скоїв фатальну помилку. Але дуже боїться залишитися без роботи. 

Тролейбус, який спускався по Свободи від проспекту Миру, зафіксували камери відеоспостереження. Він мав їхати за маршрутом № 10. Але водій вирішив скоротити шлях і проїхатись до зупинки «Думка» без «ріг». На перехресті Зарічанської та Свободи тролейбус ледве не врізався у легковик. Потім водій приєднав транспорт до тролейбусної лінії і поїхав за маршрутом. В «Електротрансі» кажуть, що досі не знають точної причини, чому чоловік так вчинив.

- Дійсно, ми не можемо сьогодні чітко дати пояснення, чому цей водій так зробив. Він сам не може мені дати того пояснення, але мотивує це тим, що мав пошкодження головки струмоприймача. Водій на тягачу, який надає технічну допомогу, вивіз йому ту запасну частину. Він її поміняв і чомусь йому показалось, що треба поїхати напряму, бо він відстав від графіку, - розповідає vsim.ua директор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук.

Водій «рогатого» не заперечує, що порушив правила дорожнього руху. Мовляв, запізнювався по графіку, тому і вирішив скоротити шлях. .

Відео дня

- Я розвертався на Сілістрі, відірвався від лінії, запізнювався дуже сильно. Хотів підігнати графік. Тому і така єрунда вийшла. Знав би про таку ситуацію, де впаду, я б краще туди не їхав, - коментує водій тролейбусу Євгеній Олянін.

В той же день, коли стався випадок, водія звільнили, адже він порушив всі посадові інструкції. Але якщо чоловік пройде медкомісію, то працютиме на іншій посаді. 

- В нього в сім’ї складне фінансове положення, кредити, в нього маленька піврічна дитина. Навіть говорив, що може накласти на себе руки. Тому ми звільнили його по статті, але пішли йому на поступки, бо він просився. Якщо він пройде ретельне медичне обстеження, то ми візьмемо його кондуктором, - зазначає Віктор Паламарчук. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Artem L

    1) невже не можна було в статті замінити жахливий суржик справжніми українськими словами?

    2) ніде не сказано, чи були у тролейбусі пасажири і чому б він по 10 маршруту зрізав по вул. Свободи?

    3) що означає "він порушив всі посадові інструкції"? хіба не одну (заборона руху без струмоприймачів)? В порушеннях водій сам зізнався, вони зухвалі, але схоже, що з нього просто намагаються зробити цапа-відбувайла. Чому немає винних в тому, що по Хм їздять старі тролейбуси, яким більше 40 років? А тут водій по інерції з'їхав по інерції з пагорба. Його помилка - те, що він не розрахував сигнал світлофора і цим створив небезпеку для інших.

    Artem L reply Artem L

    По відео, до речі, видно, що тролейбус рухався на червоне світло, боячись зупинитися, бо вже б не зрушив з місця. Випадок зухвалий, хоча водієві я б дав шанс і лишив на роботі під пильним наглядом і на випробувальному терміні
  • Илья3 Мельник3

    А мне жалко..... его. Эксперемент не плохой вышел. Вот бы такой новый маршрут сделали. А мужику премию за новаторство!
  • Олег Апін

    І правильно зробили!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up