Блукала полями. На Хмельниччині шукали 82-річну жінку

Блукала полями. На Хмельниччині шукали 82-річну жінку
  • Пенсіонерка вийшла з дому і пішла до онуків в інший район.
  • Розшукали жінку лише наступного дня.

На Хмельниччині шукали 82-річну жінку. Пенсіонерка проживає на Віньковеччині. Вчора, 17 березня, вона вийшла з дому і пішла до онуків, які живуть в селі Капустяни Новоушицького район.

До внуків жінка так і не дійшла, бо заблудилась дорогою. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.  Сьогодні, 18 березня, до поліції зателефонувала 39-річна жінка, яка і розповіла правоохоронцям, що її 82-річна тітка вийшла з дому вчора і попрямувала до онуків. Але до їхнього будинку вона не дійшла і додому не повернулась. Тому племінниця і запанікувала. 

Родичі спочатку шукали бабусю у Віньковецькому районі. Але від місцевих почули про те, що схожу за описом жінку бачили в одному із сіл в Новоушицькому районі. 

Відео дня

Поліцейські вирушили на пошуки. В той час бабуся блукала полями між селами і вже більше доби нічого не їла. Через півгодини після виклику пенсіонерку таки знайшли. 

Як додають у поліції, жінка була деозрієнтована, однак здорова. За 82-річною жінкою приїхала племінниця у супроводі поліцейських, яка і забрала її додому. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up