Нардеп від Хмельниччини Ігор Сабій дав стусана Симоненку через сепаратистів

Нардеп від Хмельниччини Ігор Сабій дав стусана Симоненку через сепаратистів
У Верховній Раді побилися комуністи і свободівці.

Лідер фракції КПУ Петро Симоненко під час промови фактично виправдав дії сепаратистів у Донецьку. 

- Заявляючи про якісь сценарії, я завжди стверджував, що націоналісти проводять проамериканську і прозахідну політику…Виявляється, ви виконували сценарій не США, а Росії по знищенню незалежності України, по розколу України. Ви ці приклади показали, і громадяни їх об’єктивно правильно використовують. Ви робите все, щоб залякати людей, ви арештовуєте людей, ви розв’язали боротьбу проти інакомислення… – говорив Симоненко.

"Свободівці" не стерпіли.  Нардепа випхали з трибуни свободівці Ігор Сабій та Юрій Михальчишен. Від Сабія Симоненко отримав добрячого стусана у спину. Почалася штовханина та бійка. Зверніть увагу на відео на жінку у фіолетовій сукні - це комуністка Оксана Калетнік. Вона у бійці подряпала Михальчишену обличчя.

Відео дня
> Деталі на відео:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    Ну чес слово, як діти в яслях. Хай здають уже свої пости, час прийшов
  • Anonymous

    Агресію виявив Сабій, це по-перше. По-друге: є люди, які завжди говорять на біле - чорне, і навпаки. Наприклад на майдані знаходились справжні терористи і з Сирії, і з Греції, з Чечні.....- та усі їх називали мирними мітингувальниками, навіть дітьми (з коктейлями молотова нічого собі - дітки), а жителів зі східних регіонів називають терористами, але то справжні жителі тих регіонів, які виходили на мирні (!) мітинги. . Якщо згадати війни у Сирії, Лівії, Боснії, Іраку... і т.д. То не важко зрозуміти, яка країна, і хто справжній АГРЕСОР, займається роздмухуванням усіх війн, озброєних протистоянь - та згадати, що саме американці зараз плотять оппозиції, щоб вони у нас виконували Сирійсько-Лівійський сценарій - тобто провокували дії, які повинні привести до війни. Коли все почнеться, вони з країни зникнуть. Але ми залишимось - і ті, хто був проти самозванців - і ті, хто їх підтримував. Так хто вибрав служіння злу?
  • Anonymous

    Сабій йшов би ти нах.уй на свою гуцулію та непозорив православну хмельниччину. ХЕРОЯМ слава !
  • Anonymous

    На хмельничині живуть цивілізовані люди а от Сабій дикун, зразу видно родом з іванофффранківщини. Шо тут скажеш дикі грекокатолики.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up