Перевіряємо хмельницькі їдальні: чим годують студентів кооперативного інституту

Перевіряємо хмельницькі їдальні: чим годують студентів кооперативного інституту
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про буфет кооперативного інституту, що на зупинці "Юність". 

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій.

Сьогодні пишемо про те, як годують і обслуговують в буфеті Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Виявляється, зайти на обід у навчальний заклад може будь-хто.

Відео дня

Адреса: вул. Кам'янецька, 3

Інтер'єр. Буфет знаходиться на першому поверсі триповерхової будівлі кооперативного інституту. З центрального входу потрібно повернути наліво і пройти в кінець коридору. 

Стіни закладу пофарбовані у персиковий і салатовий колір. У буфеті стоїть 12 столів. На багатьох з них залишились крихти з-під хліба. До кожного столика - стільчики на металевих ніжках. Вішаків у залі нема. 

Меню. В буфеті відсутнє окреме меню. Перелік страв можна побачити біля двох вітрин. В одній другі страви, в іншій - салати. До кожної висять цінники. Комплексного обіду тут не сформуєш. У закладі нема перших страв. Тому ми обрали картоплю по-домашньому, свинний биток, салат "Крабовий" і чай. 

Ціна. За обід ми заплатили лише 31 гривню. Але чеку нам не видали. Перелік куплених страв написати на шматочку паперу. 

Найбільше грошей коштує свинний биток і салат з крабових палочок - по 10 гривень. За порцію картоплі по-домашньому віддали 6 гривень, а чай обійшовся в 5 гривень. 

Смак. Картопля по-домашньому була пересмаженою і майже холодною. Її подали у пластиковій тарілці. Биток був теплим і досить смачним, але маленьким. Його поклали у блюдце. Салат був недосоленим. Для чаю дали пакетик і цукор, а воду довелось наливати самому з кулеру, який стоїть в залі. 

Гігієна. Відразу в залі є рукомийник, де відвідувачі можуть помити руки преед прийомом їжі. Але всередині він покрився іржею. Чоловічий і жіночий туалет можна знайти у сусідніх по коридору дверях. 

В кожному туалеті по дві кабінки, вони не суцільні, тому зверху видно сусідів. Унітази там підлогові. Вони чисті. Біля кожного стоїть відро для паперу та йоршик. Але самого паперу ми не знайшли.

При виході з туалету є рукомийник. Зверху над ним висить мильниця, щоправда, мила у ній нема. Так само нема рушничків, аби витерти руки. 

Обслуговування. В їдальню ми завітали о 14:00. У залі був зайнятий лише один столик, за ним сиділо двоє студенток. Тацю для їжі тут не дають, страви до столу потрібно нести у руках. За прилавком працює двоє працівниць. Чеку тут не видають, та і розрахуватись карткою можливості нема. Зате на кожному столику можна знайти правила поводження у буфеті. 

Підсумок. В буфеті кооперативного інституту зовсім недорого. Поїсти можна за 30 гривень. Та страви або пересмажені, або недосолені. До керамічного посуду подають страви у пластикових тарілках і блюдцях. А за 5 гривень дають тільки пакетик чаю і цукор. А воду до нього треба наливати самому. В закладі досить тепло, з вікон і дверей не задуває. Але столи, за якими сиділи люди, прибирають нечасто - сусідні столики були у крихтах.

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up