Перевіряємо хмельницькі їдальні: що пропонують у "Вокзальному" на автостанції №1

Перевіряємо хмельницькі їдальні: що пропонують у "Вокзальному" на автостанції №1
  • Де ситно і недорого поїсти у Хмельницькому? На vsim.ua ви зможете дізнатися про те, чим і за скільки годують у хмельницьких їдальнях.
  • Щотижня ми будемо оглядати і писати про інший заклад харчування. Оцінюватимемо смак їжі, інтер’єр та обслуговування.
  • Сьогодні читайте про кафе «Вокзальне», що на АС-1. 

Ми свідомо не будемо перевіряти фаст-фуд, точки з випічкою на кшталт "Форнетті", адже головний критерій нашого відбору – наявність класичного обіду: перша та друга страви, салат, напій. Отож, чим годують і як обслуговують у кафе «Вокзальне».

Адреса: Вінницьке шосе, 23

Відео дня

Інтер’єр. Кафе «Вокзальне» розмістилося в приміщенні автостанції № 1. Щоб зайти до нього, потрібно пройти через центральний вхід, спуститись сходами і повернути праворуч. Прямо буде виднітись вивіска "Кафе". 

Інтер’єр у кафе звичний для багатьох закладів харчування, які ми перевіряли раніше. Стіни пофарбовані у помаранчеві тони. У закладі всього один зал, у якому стоїть більше 10 столиків. До кожного по чотири стільчики на металевих ніжках. Відразу навпроти входу розмістилася лінія роздачі.

Меню. Вибір страв у кафе досить великий. У меню було три види першого й широкий асортимент гарніру, м’ясних страв і салатів. Також пропонували компот, узвар, сік і декілька видів пиріжків. Ми обрали борщ, картоплю по домашньому, котлету і узвар. 

Ціна. Аби витратити якнайменше, обирали найдешевші страви. Вклались у 46,20 гривень. Найдорожче витратили на картоплю. За 135 грамів гарніру заплатили 16,20 гривень. Котлета коштувала 13 гривень, а півпорції борщу - 10 гривень. Склянка узвару обійшлась в 6 гривень. А за два шматочки хлібу взяли 1 гривню. 

Смак. Ми обрали місце в залі і взялись на першу страву. Борщ був досить наваристим, але трішки пересоленим. Безкоштовно до нього дали сметану. Картопля була смачною, але в ній було досить багато часнику. Котлета наче й не бачила м'яса, у ній було більше хлібу. Узвар смакував добре. 

Гігієна. Туалету в кафе "Вокзальне" нема. Працівники направляють у туалет, що знаходиться в приміщенні автостанції. Біля входу встановили рукомийник. Є мило і смітник. Збоку висить рукосушка. 

Обслуговування. В їдальню ми завітали о 12:30. У залі вже був зайнятий один столик. Поки ми обирали страви, чергу за нами зайняли ще троє відвідувачів. Тацю для їжі тут потрібно брати самому. Тоді працівниця накладає страви у тарілки. Їжу "пробивають" на комп'ютері. Але після розрахунку чек не видають. Зате при потребі дозволяють сфотографувати екран комп'ютера. 

Підсумок. В кафе "Вокзальне" середні ціни на їжу. За повноцінний обід доведеться заплатити близько 50 гривень. Більшість страв смакують добре. Але в закладі не дуже тепло. Сидіти довелось в куртці. Та і немає окремого туалету, а також розрахунку карткою. До того ж, неможливо отримати чек. 

Ми продовжуватимемо перевіряти столові Хмельницького і будемо розповідати вам про те, як і де можна пообідати. Слідкуйте за оновленнями і життям міста на vsim.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій

    Перед тим як друкувати, моя порада, помилки хоча б повиправляйте)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up