Для страви нам потрібно:
Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії.
Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин.Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир, постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.
Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків
Викласти теплу грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим сиром.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.