Смачний та оригінальний сніданок: як приготувати бутерброди з грибами

Смачний та оригінальний сніданок: як приготувати бутерброди з грибами
  • Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити.
  • Приготування ранкових страв має займати не багато часу.  
  • Смачний та корисний сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.       

Для страви нам потрібно:

  • 450 г шампіньйонів
  • трішки вершкового масла
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 2 цибулини-шалот 
  • 0,5 склянки вершкового сиру
  • чебрець, петрушка, сіль, перець чорний мелений за смаком
  • 8 шматочків хліба
  • тертий сир 

Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.

На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії.

Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин.Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.

На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир, постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.

Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків

Викласти теплу грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим сиром.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up