
Для страви нам потрібно:
Гриби помити і почистити. Менші залишити цілими, більші перерізати.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії.
Додати гриби, посолити і смажити протягом 5-8 хвилин.Коли вся рідина випарується, викласти гриби на дошку. Дати охолонути, а потім нарізати маленькими шматочками.
На середньому вогні розтопити 1 столову ложку масла з 1 столовою ложкою оливкової олії, додати подрібнену цибулю-шалот, чебрець і сіль. Смажити протягом 3 хвилин до золотистого кольору цибулі. Додати гриби і вершковий сир, постійно помішуючи. Додати петрушку, сіль, перець за смаком.
Шматочки хліба змазати оливковою олією і викласти на деко. Смажити хліб протягом 1-2 хвилин з обох боків
Викласти теплу грибну суміш на тости. Зверху посипати тертим сиром.
Розбійники зі зброєю напали на продавчиню в магазині на Тернопільській. Свідками стали Василь та Дмитро. Чоловіки самотужки...
Хлопець продавав канабіс місцевим. Його зловили "на гарячому" влітку минулого року. Суд виніс наркоторговцю вирок...
Нацбанк встановив офіційний курс гривні по відношенню до іноземних валют. Долар подешевшав на 5 копійок. Євро втратив...
Щоранку ти збираєшся на роботу, навчання, в інших важливих справах й зовсім не маєш часу куховарити. Приготування ранкових...