Як хмельницький «Сокіл» виступав на турнірі в Польщі

Як хмельницький «Сокіл» виступав на турнірі в Польщі
Медіа СК "Сокіл".
  • Хмельницькі футзалісти посіли п’яте місце на престижному міжнародному турнірі.
  • У чотирьох матчах «Сокіл» двічі виграв і двічі програв.
  • Далі хмельничани готуватимуться до старту в чемпіонаті України.

Хмельницький «Сокіл» першим з українських клубів зіграв на міжнародному турнірі «Futsal Masters-2017». Суперниками наших футзалістів стали сильні команди з Чехії, Італії, Польщі та Фінляндії.

На груповому етапі «Сокіл» в перших турах поступився «ЕРА-ПАК» і «Лолло Кафе Наполі». У заключному турі хмельничани впевнено здолали чемпіона Польщі. Наші вели в рахунку 5:0. Та втримати переваги не змогли і тричі пропустили від «Рекорда», який ризикнув і пішов у гру з п’ятим польовим – 5:3.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

У підсумку «Сокіл» посів третє місце в групі і завершував турнір матчем за п’яте місце. Суперником став фінський «Ільвес». Хмельничани відносно впевнено виграли із рахунком 3:1.

Переможцем турніру став чеський «ЕРА-ПАК». Основний час фіналу завершився із рахунком 1:1. У серії післяматчевих пенальті чехи були точнішими за польську «Лех Канцелярію» - 3:2.

«Сокіл» уже повернувся до Хмельницького. Далі команда готуватиметься до старту в Екстра-лізі. Перший матч хмельничан пройде в Одесі проти місцевого «Епіцентр-К-Авангард». Він запланований на 16 вересня. Вдома «Сокіл» в чемпіонаті дебютує грою проти івано-франківського «Урагану». Саме цій команді хмельничани програли у фіналі «Кубку Свободи» (1:2). Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up