Матч "Агробізнеса" перенесли через коронавірус

Матч "Агробізнеса" перенесли через коронавірус
Фото "УА-Футбол"
  • В суботу, 5 вересня, "Агробізнес" мав стартувати у новому сезоні.
  • Матч перенесли на невизначений термін.

"Агробізнес" минулий чемпіонат України з футболу серед команд першої ліги завершив на високому четвертому місці. У новому сезоні колектив з Волочиська експерти розглядають як одного із фаворитів. Зокрема заслужений тренер Андрій Бузник заявив, що за підвищення в класі будуть боротися "Волинь", "Металіст 1925", "Оболонь" та "Чорноморець". Також в ефірі програми "Україна футбольна" він додав наступне:

- З цього списку не можна виключати Агробізнес. Думаю, що вони проведуть реконструкцію стадіону, зроблять все, щоб інфраструктура відповідала необхідним критеріям і, не побоюсь цього слова, якісному виконанню гри команди.

Про бажання у майбутньому в класі заявляли і в самому клубі. Для цього реконструюють стадіон "Юність" у Волочиську. А почати доводити свої амбіції "Агробізнес" мав вже в суботу, 5 вересня. На цей день був запланований домашній матч стартового туру першої ліги проти "Полісся" з Житомира.

Відео дня

Та поєдинок перенесли. Причиною став коронавірус. Захворювання виявили у гравців та працівника клубу із Волочиська. Тому клуб звернувся до ПФЛ і попросили перенести гру. Там вирішили задовольнити прохання "Агробізнесу". Про це повідомляють на сайті організації.

Також у першій лізі перенесли ще два матчі туру:  «Оболонь» (Київ) – «Верес» (Рівне) та «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ).

А от матчі інших представників Хмельниччини у професійному футболі мають відбутися за планом. В неділю, 6 вересня, хмельницьке "Поділля" на виїзді зіграє проти львівських "Карпат", а "Епіцентр" (Дунаївці) вдома прийме "Калуш".

Нагадаємо, що ці дві команди вже провели свої перші офіційні матчі. І обидва успішно. В рамках першого попереднього етапу Кубку України з футболу "Поділля" в серії пенальті здолало першолігове "Прикарпаття". "Епіцентр" розгромив львівські "Карпати".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up