Непереконливі «енергетики» перемогли «Сокіл» у Хмельницькому

Непереконливі «енергетики» перемогли «Сокіл» у Хмельницькому
Сокіл - Енергія

Чемпіон України не зміг показати своїх кращих якостей. Та цього йому вистачило, аби переграти «Сокіл». Хмельничани поступаються в третьому матчі поспіль.

«Сокіл» проти «Енергії» зійшлися у Хмельницькому в рамках четвертого туру футзальної Екстра-ліги. У минулому сезоні ці команди посіли четверте й перше місце відповідно. Та новий чемпіонат для обох команд поки складається не кращим чином. Хмельничани до звітного туру набрали всього три очка. Львів’яни хоча і перемагають частіше, та поки й близько не демонструють гідної чемпіону гри. Та ще й із Кубку УЕФА вилетіли. Тому обидвом командам було що довести собі та власним вболівальникам.

Андрій Лисенко був не дуже помітним на полі.Надія на успіх

У першій половині гри обидві команди змогли порадувати вболівальників досить цікавою грою. Моменти біля обох воріт виникали регулярно. Першими відзначились господарі. Успіх для «Сокола» принесла досить проста комбінація. Воротар сильно кинув м'яч в сторону воріт суперника. Там його ефектно підправив за призначенням Андрій Хамдамов.

Відео дня

Переможний рахунок на табло тримався для «Сокола» рівно п’ять хвилин. В одній із атак Михайло Грицина скористався непорозумінням між захисниками хмельничан і сильно пробив повз Іллю Бакинського. Воротар тут був практично безсилим. Та вже в наступній атаці «Сокіл» знову забив. Олександр Педяш після розіграшу кутового сильно пробив з лету точно у «дев’ятку». Цей гол став окрасою матчу.

Тарас Кузь був одним з лідером "Енергії" на полі. Та відзначитися голом він не зумів.Але піти на перерву хоча б за рівного рахунку господарі не змогли. Схожий до попереднього гол забив львів’янин Роман Кордоба. Щоправда пробив він не так ефектно. Свою роль тут зіграла й невпевнена гра голкіпера. Бакинський пропустив у голкіперський ближній кут. Ще один гол записали на воротаря нашої команди. Ілля невдало зіграв після простого закидання вперед від суперника і м'яч від його коліна залетів у ворота – 2:3 на користь гостей.

Результативна прагматичність

У другому таймі краще на полі виглядали гості. При цьому вони не демонстрували й близько тієї гри, яка б мала личити чемпіону. Помилки у простих ситуаціях гравці «Енергії» допускали досить часто. Та й в атаці вони діяли не так швидко, як зазвичай. "Енергетики" часто діяли занадто прагматично. Та для результату цього вистачило. Віталій Радевич і Роман Кордоба довели рахунок до розгромного. 

За таких умов «Сокіл» пішов на ризик і перейшов на гру із п’ятьма польовими. Та львів’яни досить вміло оборонялися й лише раз допустилися помилки. Затяжну комбінацію хмельничан ударом в порожні ворота завершив Олександр Педяш. Він встановив остаточний рахунок матчу – 5:3 на користь «Енергії».

«Скоро до нас і вболівальник не прийде»

Серія поразок «Сокола» вже складає три матчі. Наступний суперник досить непростий. Київський «ХІТ» з максимумом очок лідирує в Екстра-лізі. З тією грою, яку демонструють хмельничани, здобути позитивний результат в столиці буде вкрай важко.

 - По-перше хочу подякувати вболівальникам, які прийшли нас підтримати. Але з такими результатами не буде дивно, якщо вони скоро до нас не прийдуть і гратимемо при пустих трибунах, - каже головний тренер хмельницького «Сокола» Роман Ковальчик. – Хлопці працюють. Але не вистачає тих останніх кроків, які мають приносити результат. Вони молоді. Хоч на такому рівні це вже не виправдання. Поки керівництво вірить у нас і ми зробимо все, аби віддячити за це перемогами.

Після чотирьох турів «Сокіл» посідає восьме місце в турнірній таблиці. Наступний домашній матч хмельничани зіграють із ще одним представником групи аутсайдерів. До спорткомплексу ГУНП завітає «ЛТК-ІнБев-НПУ». Гра запланована на 29 жовтня. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

“Сокіл” (Хмельницький) – “Енергія” (Львів) – 3:5

Голи: Хамдамов (4), Педяш (9, 37) – Мих. Грицина (9), Кордоба (16, 33), Бакінський (18, АГ), Радевич (26)

“Сокіл”: Бакінський – Лисенко, Педяш, Хамдамов, Шеремета (кап.) – Зубик, Моспан, Мартинюк, Щербань – Кручек. Запасні: Тимощук, Чех, Кіт, Люблінський.

“Енергія”: Кардаш (кап.) – Струк, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Легендзевич – Радевич, Кордоба, Багряк, Кузь. Запасні: Пітуля, Войтович, Стефанків, Гасюк.

Попередження: Моспан (32), Хамдамов (35) – Пітуля (21), Струк (26), Кузь (34)

Після матчу Ілля Бакинський визнав свою провину в пропущених голах. Також сказав, що "Енергія" просто переграла їх і виграла заслужено.Попри робочий день на матч завітало досить багато вболівальників.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up