Плоский живіт без спортзалу і дієт: поради від хмельницького інструктора з інтимного фітнесу

Плоский живіт без спортзалу і дієт: поради від хмельницького інструктора з інтимного фітнесу
  • Як зробити роботу всіх органів якіснішою, а фігуру привабливою - знає інструктор з інтимного фітнесу Анна Свіровська. 
  • Для цього жінка рекомендує навчитися виконувати кілька дихальних вправ. 
  • Інструктор розповіла про техніку їх виконання. 

Заняття з інтимного фітнесу з’явилися у місті рік тому. Такий вид фітнесу називають імбілдингом. Він являє собою тренажерну методику для м’язів тазового дна. До інтимного фітнесу належить і ціла система дихальних вправ. Щоб почуватися краще й постійно підтримувати стан свого здоров’я, інструктор радить виконувати їх регулярно. Детальніше про імбілдинг можна прочитати перейшовши за посиланням в кінці матеріалу. 

Всі дихальні вправи базуються на діафрагмальному диханні. Якщо говорити простіше - це дихання животом. Інструктор з інтимного фітнесу Анна Свіровська каже, що “займаючись цим регулярно, можна підтримувати гарну фігуру, а також отримати крутий ефект для здоров’я.” Усі вправи Анна радить виконувати щоранку, натщесерце і з випорожненим сечовим міхуром. Так жінка робить і сама. Відтак інструктор запевняє, що кілька хвилин такого дихання забезпечують їй гарне самопочуття на весь день. 

  • Відео дня
    /li>

Створюємо всередині “вакуум”

Перша вправа, яку інструктор з інтимного фітнесу радить виконувати - це вакуум. Саме вона є найпоширенішою серед блогерів у соцмережах. Дівчата завзято демонструють її виконання на камеру свого телефону. Та чи правильно її роблять? Анна Свіровська каже, що часто спостерігає за тим, як блогери виконують її не так, як потрібно. Тож як робити вакуум правильно жінка і розказала,  і показала.

По суті вакуум - це йогівська техніка. Її назва закладається в самому змісті вправи. Адже всередині слід навчитися утворювати “вакуум”. 

Чому і для чого це робити? Інструктор з інтимного фітнесу пояснює, що ця вправа має відношення до “сонячного сплетіння”. Тобто до верхньої частини черевної порожнини. За її словами, саме там знаходиться багато нервових закінчень. А за рахунок вакууму можна “розрухати” лімфу. Мовляв,  це добре впливає на роботу кишечника.

Звук з вагіни - сигнал якісно виконаної вправи

На базі якісно виконаного вакууму можна навчитися і наступній вправі. Мова йде про наулі. Її виконання є у кількох техніках. Анна Свіровська розповіла про найпростішу з них. Наулі полягає в тому, що слід “дістати” прямий м’яз живота. Якщо вправа виконана правильно - у вагіну засмоктується повітря. Саме це й провокує певний звук. 

За допомогою цієї вправи покращується робота яєчників. До того ж стає безболісною менструація і все починає працювати “як годинник”.

Масаж, що не під силу жодному масажистові

Динамічна наулі - вправа, що не відноситься до інтимного фітнесу. Анна каже, що її виконання корисне для людей, які мають проблеми із жовчним міхуром. 

За словами інструктора, динамічна наулі - це свого роду масаж. Саме його виконання не під силу жодному масажистові. Виконувати цю вправу Анна радить щоденно - 200 разів. 

Всі дихальні вправи Анна Свіровська називає елементарним фізичним навантаженням. Мовляв, таким чином робота всіх внутрішніх органів стає якіснішою. Виконувати ці вправи можна як жінкам, так і чоловікам. Натомість має з’явитися ефект не лише всередині, а й зовні. Адже вакуум і наулі - є запорукою збереження стрункої талії. 

Почати виконувати ці вправи можна з 16 років. Анна каже, що інших вікових обмежень немає. А от протипоказання до занять - є. Інструктор з інтимного фітнесу називає серед них менструацію, вагітність, загострення хвороб кишково-шлункового тракту і проблеми із черевною порожниною. 

Анна Свіровська каже, що дихальні вправи схожі на невидиме лікування. Наче така собі “фітотерапія”, завдяки якій і підтримується стан здоров’я. 

Читайте також: “Це здоров’я і якісний секс”: інструктор з Хмельницького розповіла про інтимний фітнес

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анастасия Данцева

    Я вважаю,що такі заняття є дуже корісними для жінок і дає міцне здоровє та сексуальність для чоловіка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up