Екс-поліцейський Ярослав Болюх може представити Україну на «Іграх нескорених» в Торонто

Екс-поліцейський Ярослав Болюх може представити Україну на «Іграх нескорених» в Торонто
  • «Ігри нескорених-2017» - змагання, де беруть участь військові і поліцейські, які отримали травми під час несення служби.
  • Свої сили у кількох видах спорту вирішив спробувати і екс-патрульний.
  • 23-річний Ярослав потрапив у національну збірну і може представити нашу країну на змаганнях у Канаді. 

 

Хмельничани вирішили випробувати свої сили на «Invictus Games 2017» або Іграх нескорених. Змагання проводяться для тих військових чи поліцейських, які отримали травми під час виконання службових обов’язків. Медалі до Хмельницького привіз 23-річний Ярослав Болюх. Додому приїхав з бронзою за штовхання ядра, а також сріблом за греблю на тренажері. Вже за кілька місяців екс-патрульний може стати щасливчиком, що представить нашу країну на змаганнях у Канаді. Про етапи відбору хлопець розповів журналістам vsim.ua. 

- Було декілька етапів. Спортивні тестування я мав проходити в Києві, але тоді не зміг, бо брав участь в чемпіонаті України з армреслінгу. Тому організатори перенесли мене в Одесу. Коли побачив, що в змаганнях беруть участь переважно військові, то хотів відмовитись. Мені сказали, що за умовами я проходжу. Потім вирішив, що треба готуватись, - розповідає Ярослав Болюх.

Спочатку кількість учасників сягала півтисячі. На змаганнях до Києва з'їхалось близько сотні людей. До національної команди потрапило 30 учасників, серед яких і Ярослав Болюх. З 15 мають сформувати основний склад команди. Ще 15 утворять резерв. Лише половина поїде представляти збірну України в Торонто. Змагання будуть проходити у вересні. Вже ближче до цього часу визначаться імена щасливчиків. 

Відео дня

Нагадаємо, колишнього патрульного Ярослава Болюха судитимуть за вбивство. Хлопець разом з напарником намагались вгамувати психічнохворого чоловіка на Тернопільській. Тоді поліцейські випустили кілька куль в нападника з шилом, після чого той помер. Ярослава звільнили з управління патрульної поліції, а його напарника понизили на посаді. Хмельничани навіть збирали підписи на підтримку екс-патрульного.

Читайте також: Захисники чи злочинці? Деталі справи хмельницьких патрульних, які застрелили психічнохворого

Довідка:
Ігри Нескорених - це міжнародні ігри в паралімпійському стилі. В змаганнях, створених принцом Гаррі, беруть участь поранені військовослужбовці тa пов'язані з ними ветерани у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі. «Invictus» з латині означає «непереможний», «незламний» або «нескорений». Перші Ігри нескорених відбулися 2014 року в Олімпійському парку королеви Єлизавети у Лондоні, Великобританія.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Антоніна Іванова

    Він  уже не підозрюваний?

    Олег Олегович reply Антоніна Іванова

    одне другому не заважає

    Олег reply Олег Олегович

    можна і не працювати

    Valera Rosanov reply Олег

    потім в суді адвокат буде казати "Як можна судити його" він же нескорений:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up