Нові автобуси та штрафи для водіїв: коментарі на сайті «Всім» протягом тижня

Нові автобуси та штрафи для водіїв: коментарі на сайті «Всім» протягом тижня
Ілюстративне фото

Щодня на сайті vsim.ua хмельничани залишають кілька десятків коментарів. Мешканці міста висловлюють свої думки про те, що відбувається у Хмельницькому та за його межами. У нашій щотижневій рубриці ми збираємо коментарі до найпопулярніших новин.

Хмельничанин Андрій Коломієць вимагає прибрати зі «стометрівки» атракціон — дитячий потяг. На його думку, він заважає руху пішоходів. Звернення з цією вимогою він створив на порталі місцевих петицій. На момент виходу матеріалу, 12 грудня, звернення мало 2 голоси. Сьогодні, 15 грудня, голосів уже 33. Для розгляду петиції виконкомом міськради потрібно, щоб її підтримали 500 хмельничан. Коментарі на сайті vsim.ua були різними — хтось хотів залишити потяг, інші ж підтримували позицію автора звернення. Кількість коментарів під новиною — 138.

Хмельницькі патрульні вперше оштрафували водія за відсутність автокрісла. 7 грудня на вулиці Толстого зупинили водія «Mercedes-Benz». Патрульні запідозрили, що він «під кайфом». Проходити тест на стан наркотичного сп’яніння він відмовився, тому на нього склали протокол за статтею 130. На передньому сидінні авто була дитина, не зафіксована спеціальним засобом — без автокрісла, бустера чи спеціального ременя. За це на водія склали постанову за статтею 121. Він повинен сплатити штраф розміром 510 гривен. Кількість коментарів під новиною — 105.

Відео дня

На маршрут №2 «Гречани — Ракове» виїхали автобуси нового перевізники. Великогабаритні «Scania» мають низьку підлогу та їздять на природному газі. Фото та відео ви можете переглянути за посиланням. Кількість коментарів під новиною — 101.

Регламентний комітет парламенту вирішив покарати депутатів-прогульників. Склали список із 81 прізвища. Прогульниками вважали тих, хто без поважних причин пропустили понад 30% голосувань та понад 50% засідань комітетів. Серед кількох десятків нардепів є четверо хмельничан. Це Віктор Бондар (самовисуванець, округ №191), Олександр Герега (самовисуванець, округ №192), Олексій Жмеренецький («Слуга народу», округ №190), Сергій Лабазюк (самовисуванець, округ №188). Прогульників пропонують залишити без компенсацій за виконання депутатських повноважень за листопад. Остаточне рішення має прийняти Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Кількість коментарів під новиною — 75.

У Хмельницькому запустили новий автобусний маршрут №3, який сполучає філармонію з мікрорайоном Озерна. Курсує він від 6 до 20 години. Ми цей маршрут перевірили та запитали у хмельничан, що вони про нього думають. У перший день, 10 грудня, людей їздило мало. Люди скаржилися на непунктуальність та відсутність графіків руху на всіх зупинках. Разом з тим казали, що цей маршрут для них довгоочікуваний. Кількість коментарів під новиною — 73.

Читайте також: Хмельницький в Instagram. Найспокусливіші фото хмельничанок з 9 по 14 грудня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up