«Вам ведучі потрібні? Готова працювати за їжу»

«Вам ведучі потрібні? Готова працювати за їжу»
Ось уже 13 років її приємний голос щодня звучить на радіо, радуючи слухачів цікавими новинами, веселими ефірами та живим спілкуванням. Ведуча Юлія Фролова щодня радіє життю, надихає інших та мріє взяти інтерв’ю у Брюса Вілліса.

Завітавши до «ефірки» ОКей ФМ, журналісти «ВСІМ» застали дівчину за роботою.  Вона приймала заявки на виконання улюблених пісень: хтось вітав рідну людину з ювілеєм, комусь було сумно їхати за кермом, і тому для підзарядку хотілося веселої пісеньки. Дехто у прямому ефірі навіть зізнавався у коханні.  

За багато років роботи у Юлії  з’явилися  постійні слухачі, яких вона впізнає по голосу. Ці люди часто телефонують на радіостанцію та передають свої привіти, діляться романтичними пригодами,  розповідають різноманітні історії.  

-З деякими слухачами ми наче «на ти». Про таких кажуть, що вони з піснею встають, з піснею й засипають. Це з тими, у яких графік прослуховування радіо співпадає з нашим, - розповідає Юлія Фролова. - Працюю ведучою радіопрограм  вже 13 років, дякуючи дядькові Попову, який його винайшов. Потрапила на радіо, звісно, ногами і на 11-ому тролейбусі. (сміється,- прим. автора). А якщо серйозніше, то по щасливій випадковості, завдяки питанню «Вам ведучі потрібні? Готова працювати за їжу». З цього жартівливого запитання все і розпочалося. У нас тут весело. Періодично з колегами притискаємо нашого директора до стіни й вимагаємо підвищення зарплатні. Шеф людина весела, тому завжди сміється та жартує разом з нами.

Відео дня

Для Юлії її робота - найкраща, адже вона цікава, навіть, не дивлячись на те, що майже щодня необхідно виконувати ті ж справи. Дівчина комунікабельна, тому спілкування з людьми – її покликання.

-Вдома багато розмовляти не виходить, всім заважаю. А тут постійне живе спілкування, та ще й за це зарплатню платять. Якби так вийшло, що я б не працювала на радіо, я б продовжувала мріяти про цю роботу, але через певний період все-одно б працювала. Пригадую як спочатку забувала мікрофон вмикати, але це в багатьох таке буває, до всього необхідно звикнути. Так само це стосується налаштування на ефір. Наприклад, зранку випиваю чарівного кефіру чи кави та даю собі казковий пендель, потім в дикій паніці біжу з дому на роботу. Хоча це весело. Скажу так, якщо на роботу ходити без настрою, тоді, напевно, настає момент, коли треба її змінювати. А мені моя робота подобається. А загалом у нас проблем немає, у нас завжди все ОК, звісно ж - ФМ.За роки роботи на інтерв’ю до Юлії приходило багато людей: співаки, спортсмени, актори.… Всіх не перелічити.

-У кожного нашого гостя свій життєвий шлях, свої інтереси, своя манера спілкування. Всі вони різні, так і має бути. А хотілося б у нас ще побачити гаранта нашої країни і запитати, коли ж ми будемо жити нормально. А ще б хотіла поговорити з Брюсом Віллісом, аби втратити свідомість від такого щастя.

Поза роботою, у колі навіть незнайомих людей,  Юлія така ж веселунка. Була практика у її житті ведучої різних свят. А ще, як нам вдалося дізнатися, дівчина іноді навіть складає жартівливі пісеньки.

-Мої творіння важко назвати великими піснями, хіба що дві стрічки, ну такі як є в пісні про Путіна, проте це мега-хіт. Що стосується моїх хобі, то це - радіо. А вдома я полюбляю качати прес на дивані з книжкою, справжньою. Для мене електронні книги - зовсім не те. Відпочиваю за мікрофоном, а поза ефіром полюбляю збирати колорадських жуків на дачі.  

Найбільшим щастям у житті  Юлії є її син. Хлопчик постійно радує маму своїми успіхами. Саме із Сашком радіоведуча забуває про жарти та стає серйозною матусею.

-Мій Саня - моя головна гордість. Сподіваюся, в старості перед каміном буду слухати свого сина по радіо або спостерігати по ТВ. А загалом, щоб не було в житті, яку б він дорогу собі не обрав, хочу щоб він був справжнім чоловіком, тому вчу його не проявляти агресію і вміти постояти за себе та за інших. Я йому завжди кажу, щоб ніколи не під кого не підлаштовувався, впевнено йшов до своєї цілі і тоді все вийде. Ведуча розповіла, що її оточують лише позитивні люди, а негатив вона відправляє якнайдалі. Мрій також у Юлії багато, вона впевнена, що всі вони неодмінно здійсняться.

-Мені всього вистачає. У мене є все, чого хочу. Єдине, про що часто думаю - власний пентхаус чи свій дах, адже він періодично має властивість з’їжджати від мене.  Окрім моїх любих рідних та друзів  у мене є чудові колеги, мені з ними пощастило.  Сподіваюся, якщо колись буду йти з роботи, скоріше на пенсію, то вони пустять скупу сльозу і подарують вінок, точніше великий та гарний букет квітів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іра Шубравая

    Молодчинка Юля!!!а починалось усе з Шансону;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up