Сільська романтика: підбірка хатин неподалік від міста до 200 тисяч гривень

Сільська романтика: підбірка хатин неподалік від міста до 200 тисяч гривень
Фото з OLX
  • Остогидла самоізоляція у чотирьох стінах? Хочеться на природу та шашлики?
  • Все, що недоступне містянам на карантині, є у сільських мешканців. 
  • Змінити обстановку можна в будь-який час, варто лише зважитися. 
  • Будинків на Хмельниччині продають вдосталь.
  • Ми склали підбірку сільських хатин, вартість яких не перевищує 200 тисяч гривень.

Вимушена самоізоляція внесла корективи у життя кожного хмельничанина. Пощастило мешканцям приватного сектору, у них є можливість спокійно насолодитися цвітом вишні, ароматом тюльпанів, вдихнути свіжого повітря на повні груди та посмажити шашлики у вихідні. І все це без жодних штрафів та ризику для здоров'я. Чого не скажеш про мешканців квартир. Для багатьох, єдиним варіантом виходу на вулицю стали походи в магазин. 

Так і весна прийшла непомітно: відцвіли давно абрикоси, вже розпускають квіт каштани. В повітрі літає аромат бузку і все це можна відчути лише з балкону своєї “кам’яної коробки”. Не дивно, що багато містян почали задумуватись про життя вдалині від міста. За словами ріелторів, попит на заміські будинки зріс в рази. Зізнайтеся, за час карантину, стали заздрити сільським мешканцям? У них і природа під боком, і власний шматочок землі, а ще річка, ставок чи невеликий лісок неподалік. Можна і на риболовлю сходити і спів пташок послухати. А як прекрасно у селі видно зорі вночі. Такого у місті точно не побачиш. 

Змінити обстановку можна в будь-який час, варто лише зважитися. До того ж коштують будинки за містом в рази менше ніж у Хмельницькому.

Відео дня

Журналісти vsim.ua віднайшли десятки варіантів житла у сільській місцевості та склали підбірку найпривабливіших з них.

У наш огляд потрапили лише будинки, які відповідають кільком критеріям

  • Коштують до 200 тисяч гривень 
  • Будинок у житловому стані та розташований не більше ніж за 50 кілометрів від Хмельницького.
  • В оголошенні є фото інтер’єру та екстер’єру. 

Саме за такою схемою ми знайшли 5 будинків. Подивіться як вони виглядають та скільки коштують.

Будинок у Красилівському районі

Вартість: 145 946 гривень (5 400 доларів)

Де знаходиться: село Заруддя

Відстань до Хмельницького: 22, 5 км.

Якщо фото погано відображаються в галереї, дивіться їх ТУТ.

Опис: Будинок приватизований, розташований на центральній вулиці. В 10 метрах зупинка автобуса. В 2016 році розпочато капітальний ремонт всього будинку: 

  • замінені вікна на металопластикові
  • металеві вхідні двері
  • новий дах з шиферу
  •  новий забор
  • нова стяжка підлоги по всій хаті
  • частково розпочато зашивання стін гіпсокартоном з середини
  • залито бетоном подвір'я
  • по всьому периметру укріплювали фундамент будинку
  • нова відмостка
  • нова електролінія від стовпа до хати
  • по-новому мурований і накритий шифером погреб. 

Всередині 3 повноцінні кімнати, кухня з 2-х кімнаток, коридор та невеликий ганок. Хата з саманних блоків під шубою, висота стелі 2.70 метра. Є газ, котел (старого зразку), робоча грубка, світло. В будинку новий санвузол, є ще один дерев'яний - на свіжому повітрі. Криниця з водою через дорогу. Є старий сарай і  погріб. Рівний город 25 соток (загальна площа 30 соток), багато місця для нових забудов. Жила вулиця, хороші спокійні сусіди. 

Довідково: село розташоване на правому березі річки Бужок, лівої притоки Південного Бугу. Населення становить 124 особи. 

Будинок у Красилівському районі

Вартість: 187 600 гривень (7 000 доларів)

Де знаходиться: село Западинці

Відстань до Хмельницького: 30,4 км.

Якщо фото погано відображаються в галереї, дивіться їх ТУТ.

Опис: Продається будинок у центрі села. Стан - житловий, площа будинку - 74 квадратні метри. В хатині три кімнати, кухня і веранда. Є індивідуальне газове опалення. На території є літня кухня, 2 хліва, 2 сараї, комора, великий сінник. Все в гарному стані. Територія - 52 сотки. Такоє є великий город і садок. Можливий торг або обмін на авто (бажано з автоматичною коробкою передач).

Довідково: В селі проживає 998 осіб. Є ставки, один - облаштований, як зона відпочинку. Є альтанки, поруч - ліс.

Будинок у Хмельницькому районі

Вартість: 170 270 гривень (6300 тисяч доларів)

Де знаходиться: село Ходаківці

Відстань до Хмельницького: 17, 4 км.

Якщо фото погано відображаються в галереї, дивіться їх ТУТ.

Опис: Будинок неподалік від Хмельницького. У напрямку міста гарна асфальтирована дорога. Територія - 38 соток. Житловий будинок складається з трьох кімнат. Загальна площа 56 квадратних метрів. Опалення: газ, дрова. Є город, сад. В дворі  - криниця, погріб, цегляний гараж. Будинок в центрі села. Поруч  рядом медпункт та продуктовий магазин. Дитячий садочок та школа в сусідньому селі. Шкільний автобус здійснює підвіз дітей.

Довідково: В селі проживає 224 людини. 

Будинок поряд з містом (Хмельницький район)

Вартість: 160 000 гривень (5 920 доларів)

Де знаходиться: село Велика Калинівка

Відстань до Хмельницького: 15, 7 км.

Якщо фото погано відображаються в галереї, дивіться їх ТУТ.

Опис: Продається приватизований глино-бетонний будинок, обкладений цеглою. Поруч церква та автобусна зупинка (до Хмельницького автобус ходить 6 разів на день). Територія навколо будинку - 23 сотки. В дворі є криниця, сад. По вулиці прокладений газ, можливе підведення до будинку. В приміщенні пічне опалення, дві кімнати. Загальна площа - 46,2 квадратних метра. Можливий обмін на 1-кімнатну квартиру у м.Хмельницький 

Довідково: В селі бере початок річка Безіменна. Там проживає 393 особи.

Будинок у Хмельницькому районі

Вартість: 108 000 гривень (4 000 доларів)

Де знаходиться: село Бахматівці

Відстань до Хмельницького: 23, 4 км.

Якщо фото погано відображаються в галереї, дивіться їх ТУТ.

Опис: Цей одноповерховий глино-бетонний будинок розташований у селі Бахматівці. Його площа: 50 квадратних метрів. В будинку - 4 кімнати. Є пічне опалення. Газ підведений до двору. Електрика в будинку. Вбиральня на території. Також на території є гараж. Будинок продається із земельною ділянкою - 25 соток. 

Довідково: 

В селі проживає 575 людей. Є бібліотека, школа, клуб, пошта. 3 магазини, церква, лікарська амбулаторія, інтернат для престарілих та інвалідів. В межах села є 2 стави та декілька невеликих озер. В лісі є цілюща “Барвінська криниця”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Павел Белявский

    Не знаю навіть, я в тому мало романтики бачу. Нам дістався будинок хресної, ми пробували там жити, зробили ремонт, я на Віоліті плетені меблі на веранду придбали, вийшло мило і затишно, але міста нам дуже не вистачало, тож повернулися, а будинок продали
  • Артем Бабій

    Дааа, ту ди б китайців, і не потрібно було б їм електричок і автобусів,щоб у міста добиратись
  • V.M. Varga

    "Глино-бетонних* будинків не існує.
  • Сергей Милютин

    я б зняв такий будинок на літо, але на олх щось важко знайти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up