Як вибрати взуття в інтернет-магазині: 5 корисних порад (новини компаній)

Як вибрати взуття в інтернет-магазині: 5 корисних порад (новини компаній)

Інтернет магазин взуття – це чудова альтернатива виснажливому шопінгу офлайн.

Інтернет магазин взуття – це чудова альтернатива виснажливому шопінгу офлайн. Щоб усі ваші покупки в мережі були вдалими, рекомендуємо врахувати наші поради.

Порада 1. Уважно вивчайте технічні параметри товару

Не секрет, що якісне взуття має довгий строк служби та гарно виглядає. Але якість – це не тільки привабливий зовнішній вигляд. Насамперед, зверніть увагу на матеріали виготовлення. На сторінці товару продавець надає вичерпну інформацію про це, а саме – з чого створена дана модель, чим утеплена і яку має підошву. Колір – теж  важливий критерій. Іноді монітори не зовсім точно передають відтінок, тож зазначте, який колір вказано в специфікації.

Уважно вивчайте технічні параметри товару

Порада 2. Визначте свій розмір власноруч

Найчастіше проблеми виникають з розміром взуття. Щоб уникнути прикрих помилок, зробіть виміри власноруч. Це дуже просто.

  • Поставте ступню на аркуш паперу та акуратно обведіть. Заміряти краще ввечері, коли нога після щоденного навантаження трохи набрякла.
  • Виміряйте відстань від п’яти до краю великого пальця лінійкою чи сантиметром.
  •  Експерти рекомендують додати до отриманої довжини ще 0,5 см. Наприклад, якщо ваша ступня 22,7 + 0,5 см = 23,2 см. Цей параметр відповідає розміру 35-36.

Враховуйте й те, яке саме взуття вам потрібно. Якщо ви купуєте зимові чоботи, то зробіть заміри ступні в шкарпетках, які, зазвичай, носите взимку.  Взагалі, тісне взуття навряд чи принесе задоволення. Тому краще мати невеличкий запас.

Цікавий факт: голлівудські зірки, що час від часу з’являються на червоних доріжках навмисно одягають туфлі на розмір більші. Отже, у такий спосіб вони уникають натирання та іншого дискомфорту, пов’язаного з новим взуттям.

Визначіть свій розмір самостійно

Порада 3. Враховуйте свої особливості

Розмір – це важливо. Так само як і повнота. Нажаль, цей параметр рідко вказують виробники, і тим більше продавці. Тому потрібна примірка. Деякі інтернет-магазини взуття надають таку можливість безоплатно.  Тож, якщо ви сумніваєтесь, замовляйте кілька розмірів моделі, яку вподобали та міряйте свою пару безпосередньо в пункті доставки. Не варто покладатися на розтяжки для взуття. Нагадаємо, що вони актуальні тільки для шкіри та замші. Завдяки розтяжкам ваша пара збільшиться на міліметри, а не на кілька розмірів. Щодо взуття зі штучної шкіри чи текстилю, то воно ніяк не розтягується, тому варто орієнтуватися на розмір більше.

Як варіант – обирайте взуття, дизайн якого передбачає можливість регулювати ширину.

Порада 4. Правильно міряйте своє взуття

Головний критерій – зручність під час ходьби. Тому взуйтеся та пройдіться кілька метрів, щоб визначитися. Взуття, яке викликає дискомфорт відразу відкладіть у сторону. Занадто велике теж не підійде, бо заважатиме нормально пересуватися. Якщо вам категорично не подобається колір чи форма – розпрощайтеся з цією парою якнайшвидше. Нагадаємо, що нове взуття за наявності упаковки можна повернути продавцю протягом 14-и днів з моменту покупки.

Порада 5. Обирайте надійний інтернет-магазин

Не всі інтернет-магазини однакові, тому зверніть увагу на наступний перелік критеріїв якості.

1.      Ви можете безкоштовно поміряти взуття й оплатити тільки ту пару, яка вам дійсно підходить.

2.      Ви маєте право повернути товар та отримати його вартість у повному обсязі.

3.      Будь-яка ваша покупка повинна мати гарантію.

Перед замовленням неодмінно прочитайте відгуки людей, які вже зробили покупку на обраному сайті. І головне будьте впевнені – ви отримаєте те, що треба в будь-якому разі. Адже переваги інтернет-магазинів очевидні.

По-перше, через інтернет можна придбати якісне взуття дешевше. Достатньо бути в курсі розпродажів та сезонних знижок. По-друге: на сайті представлено більше товарів, ніж у магазинах, де бракує площі. По-третє: ви маєте можливість купувати взуття заздалегідь. Наприклад, восени – літнє, а зимове – навесні. Так ви не тільки заощадите, але й будете мати спокій, якщо погода несподівано зміниться. Ще один безсумнівний плюс – ви легко підберете до нового взуття сумку чи ремінець, які ідеально виглядатимуть разом. І, нарешті, найголовніше – інтернет збереже ваш дорогоцінний час. Вам не потрібно цілий день ходити по магазинах у пошуках своєї пари. Достатньо обрати взуття на сайті, оформити замовлення і вам його доставлять додому чи до найближчого відділення „Нової Пошти”. Спробуйте і вам сподобається!

 

По матеріалам інтернет магазина взяття - prego.ua/uk 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up