У Хмельницькому вже проголосували перші виборці

  • User
У Хмельницькому вже проголосували перші виборці
25 травня о восьмій годині ранку біля хмельницьких виборчих дільниць вже стояли хмельничани, які хотіли проголосувати за нового президента України.

У визначений законом час - о 8:00 - виборчі дільниці відкрили і почався процес волевиявлення громадян.

- У нас на дільниці 2340 виборців. Протягом виборчого процесу у нас все спокійно проходить. Порушень не було. Ми забезпечені матеріально-технічною базою, світло в кабінках є. Попереднє засідання ми розпочали о 7:15. Виборці почали голосувати о 8:00, - каже голова дільничної виборчої комісії №681431 Олена Лиса.

Першою на виборчій дільниці №681431 територіального виборчого округу №190 проголосувала хмельничанка Тамара Макарова.

Відео дня

- Я поспішаю на роботу, тому так рано прийшла сьогодні на дільницю. Я голосую за майбутнє наших дітей і нашої країни, - каже жінка.

Більшість із тих, хто прийшов проголосувати о восьмій ранку, були або пенсіонери, або люди, які поспішали на роботу. На дільниці, окрім членів комісії, знаходяться спостерігачі.

- Станом на восьму годину ранку я не помітив помилок у роботі виборчої комісії дільниці №681431 територіального виборчого округу №190. Все проходить в рамках закону і заперечень нічких немає. Члени комісії у нашій присутності все перевірили, вся матеріальна база є, тому зауважень поки що ніяких до них немає, - каже спостерігач Євген Сітніков.

Поки одні хмельничани шукали себе у списках і голосували у кабінках, інші розглядали інформацію про кандидатів, розміщену у коридорі.

Все про вибори-2014 - тут (новина постійно оновлюється)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up