У Хмельницькому вагітні обирають майбутнє для своїх дітей

У Хмельницькому вагітні обирають майбутнє для своїх дітей
Зранку розпочала роботу спеціальна виборча дільниця, яка знаходиться у пологовому будинку. Серед виборців – майбутні мами, які з дня на день чекають народження малюка.

Як розповідають секретарі виборчої комісії, всього у списку виборців 66 майбутніх мам. 

Зранку віддати свій голос прийшли майже третина жінок. Когось із вагітних проводить під руку чоловік, однак, чекати залишається біля входу до дільниці.

Відео дня

Читайте також: Вибори у Хмельницькому (ОНЛАЙН, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

- Майбутня мама Альона проголосувала швидко і про те, що це буде в пологовому, не чекала.

- По терміну мені ще трошки рано, я очікувала, що буду тут пізніше, десь 30 числа, –  каже жінка. –  Як і більшість людей, я маю надію на те, що все таки якісь позитивні зміни відбудуться. Хочеться вірити, що після виборів життя зміниться на краще.

Деякі жінки при надії прийшли голосувати гуртом. Майбутні матері в хорошому настрої і жартують.

Це відповідальний вибір, адже віддаючи свій голос, ми думаємо в цей момент за двох − за себе і майбутнього малюка, − кажуть жінки. −  Про те, що голосувати будемо у пологовому, не думали. Звісно, хочеться бути вдома.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Шепетівщині автівка насмерть переїхала чоловіка, який лежав на дорозі 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up