ВСІМ Бізнес-ліга: у фіналі зіграють «Лісабон» та «Бамбук»

ВСІМ Бізнес-ліга: у фіналі зіграють «Лісабон» та «Бамбук»
Півфінали видалися надзвичайно напруженими і сповненими боротьби. У головному матчі турніру зіграють найсильніші команди. Захопливою обіцяє стати боротьба за почесне третє місце.

У традиційному турнірі з міні-футболу «ВСІМ Бізнес-ліга» відбулися півфінальні матчі. Вони видалися не дуже результативним. Та подарували вболівальникам неабияку інтригу та багато яскравих емоцій.

«Ауді» - «Новатор» - +:-

Відео дня

Минулорічний переможець турніру так і не з’явився. Перемога у матчі за 11 місце автоматично дісталася «Ауді».

«Зооветпром» - «Еко-Альт» - 1:7

У поєдинку за 9 місце вболівальники очікували більшого. Та впевнена гра номінальних гостей не подарувала їм інтриги.

«Лісабон» - «Дантист» - 1:0

Рідко можна зустріти в міні-футболі такий не результативний матч. Та коли вирішується, хто саме потрапить у фінал – чекати можна будь-якого результату. У рівному протистоянні більше поталанило господарям.

«Гікон» - «Бамбук» - 1:1 (у післяматчевих пенальті переміг «Бамбук)

У основний час команди не зуміли визначити переможця. Обидва колективи протягом турніру зарекомендували себе чи не найкращими, якщо говорити про захист власних воріт. У серії пенальті більше пощастило «Бамбуку».

У неділю, 28 червня, відбудуться вирішальні матчі турніру. У матчі за 3 місце зійдуться міцні «Дантист» та «Гікон». За головний трофей престижного турніру позмагаються «Лісабон» та «Бамбук». Приходьте та насолоджуйтесь вирішальними матчами дійства. «ВСІМ Бізнес-ліга» завершується. Не пропустіть найцікавішого.

Читайте також: 

ВСІМ Бізнес-ліга: результативний ігровий день перед вирішальними матчами

ВСІМ Бізнес ліга: завершився другий тур

ВСІМ Бізнес-ліга: завершився третій тур. Боротьба загострюється

ВСІМ Бізнес-ліга: 1/4 фіналу. Фаворити перемагають не завжди

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up