Всі сім нардепів від Хмельниччини вже відомі

Всі сім нардепів від Хмельниччини вже відомі
На Хмельниччині нарешті порахували всі голоси виборців. Останнім закрили округ №189 у Красилові. Лідером став Ігор Сабій від ВО "Свобода".

Нагадаємо, за перемогу свободівець боровся з регіоналом Віталієм Олуйком. За паралельними підрахунками протоколів з мокрими печатками обидва лідери заявляли про свою перемогу, і звинувачували один одного у фальсифікаціях. Обрахунок голосів затримувався, оскільки обидва політики оскаржували результати, але врешті бюлетені опрацювали. Ігор Сабій набрав 18 509 голосів і випередив Віталія Олуйка на 743 голоси.

Ігор Сабій, 36 років, є головою Хмельницької обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода". 

Обіцяє:

Відео дня
>Висловити недовіру та відправити у відставку Уряд Азарова-Тігіпка-Табачніка у повному складі.
Скасувати зрадницькі «Харківські угоди».
Скасувати антиукраїнський закон Ківалова-Колесніченка «Про засади державної мовної політики».
Визнати вояків ОУН-УПА учасниками національно-визвольної боротьби за державну Незалежність України.
Заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв на всій території України. Запровадити кримінальну відповідальність за пропаганду наркоманії та сексуальних збочень.

Компанію Ігорю Сабію у Верховній Раді складуть бютівець Олег Лукашук, депутат-литвинівець Сергій Лабазюк, самовисуванці екс-міністр транспорту та зв"язку  Віктор Бондар, екс-голова ДПА Сергій Буряк, голова "Епіцентру" Олександр Герега та регіонал депутат облради чоловік Інни Богословської Володимир Мельниченко.

Вибори-2012 на Хмельниччині - повна інформація (постійно оновлюється)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Від яого пішло прізвище "Олуйко" догадуєтесь, перша буква "Х" там була колись
  • Anonymous

    я голосував за Свободу і мені вдвіччі приємно, як захищають мій вибір. Чекаю від Свободи нормальної роботи, такої як в міській раді. успіхів!
  • Anonymous

    Предвыборная компания закончилась. Вопрос в том, а будут ли они работать так, как должен работать депутат? Пан Сабий должен прилагать все усилия к работе в ВР, т.к. жесткая позиция Свободы не позволит ему расслабляться. А вот остальные??? Скорее всего они будут заниматься своими делами, своими интересами. Екс-голова, екс-министр,голова сети магазинов, чоловiк Богословской, амбициозный депутат,ну прямо герои Украины. Посмотри на что способны эти эксы, да чоловики. А СВОБОДЕ хочу пожелать- не меняйте своей линии, оправдайте выбор избирателей. Тогда у вас есть будущее.

    Anonymous reply Anonymous

    Не чего из этого что пообещал Сабий выполнено не будет. и если взять так это ерунда по сравнению что там можно сделать хотябы для области. а так скажет что нет большенства, нет возможностей скасувать, и будет 5-ть лет кушать деп. пайок и для лохтората красномовно критиковать власть(легко и для быдла ефективно0

    Anonymous reply Anonymous

    Тут дело не в Собие. А в партии которую он представляет. Многие знают Сабия, на что он способен, и на что способна Свобода? И все депутаты от партии будут кушать деп. пайок. И все те, за кого проголосовала Хмельнитчина. А с быдлом может общаться только быдло.
  • Anonymous

    З цього всього буде те що і зазвичай. На що заслуговуєм, то і буде. На жаль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині перекриють рух трасою через Дунаївці: як об’їхати 20:03 Прокурори врятували від розорення землі трьох заповідників на Шепетівщині 19:38 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 19:07 «Я тримала його руку до останнього»: історія загиблого у ДТП під Летичевом Віталія Недошивко Від читача 11:24 "Інноваційне грудне годування: Ключ до комфорту та здоров'я для мами та малюка" 18:31 На Хмельниччині у пожежі літньої кухні загинула жінка 18:01 Робота за кордоном і бізнес в Україні. Хмельницькі випускники поділились планами після школи photo_camera 17:18 За працевлаштування людини з інвалідністю роботодавцям Хмельниччини виплатять до 106 тисяч 16:40 Хмельничанка хотіла отримати допомогу від «Дії», натомість втратила всі гроші 16:01 У Хмельницькому затримали водія ВАЗ з підробленими документами 15:16 Прикордонники затримали жителя Хмельниччини, який горами прямував до Румунії 14:34 «Світ на дотик»: історія незрячого подружжя Антона та Вікторії photo_camera 14:04 Повернули тіло після обміну: Хмельниччина втратила воїна Сергія Квятковського 13:40 Куди подіти дитину влітку: огляд дитячих таборів, гуртків та секцій 13:18 На Хмельниччині судили чоловіка, який вночі не впустив додому ексдружину 12:37 Робота у Хмельницькому: є 352 вакансії 12:01 В лікарні помер 24-річний чоловік, якого збив «Volkswagen» біля Летичева 11:12 Хмельницькі піротехніки розміновують Херсонщину (ВІДЕО) play_circle_filled 10:24 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 09:22 Розпочався чемпіонат Хмельниччини з футболу photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up