У Хмельницькому на День Перемоги співав камерний хор і плакали ветерани (ВІДЕО)

У Хмельницькому на День Перемоги співав камерний хор і плакали ветерани (ВІДЕО)
Хмельничани поклали квіти до могили невідомого солдата на Військовому кладовищі. Під час мітингу з нагоди Дня Перемоги камерний хор співав «День Победы», ветерани витирали сльози на очах, а діти дарували їм квіти.

- Я зустрів війну, як і всі, у 41-м році, коли ще був сином полка і не був у рядах Червоної армії, - каже ветеран Михайло Соколов. – До лав Червоної армії я став у 43-му році, коли розпочалася битва на Курській дузі. Після цієї битви я одягнув погони. А Перемогу я зустрів на Україні. Сам я родом з другої столиці України - Харкова. До Хмельницького потрапив, бо закінчував тут службу, будучи полковником.

Відео дня
>

 

По темі читайте:

У Хмельницькому на День Перемоги діти дарували ветеранам квіти (ВІДЕО)

Школярі завалили ветеранів тюльпанами та бузком

У Хмельницькому ветерани святкують День Перемоги 

Хмельничани хотіли їсти, а не слухати промови 

У Хмельницькому провели парад переможців

9 травня по-хмельницьки: курйози Дня Перемоги

Ядуха розповів ветеранам про фашистів зі смолоскипами і доброго Януковича

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Очень хорошие фотографии. Вечная память погибшим!Слава Ветеранам войны!
  • Anonymous

    І на деревах замість лістів - ми будем вішать комуністів !!!! смрть комунякам..

    Anonymous reply Anonymous

    Себе повісь, людо-ненависник)))
  • Anonymous

    Нестерук такий гарний , у білому!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up