На Західно-Окружній перекинувся та загорівся «Сітроен»

На Західно-Окружній перекинувся та загорівся «Сітроен»
Автомобіль з проїжджої частини дороги занесло в кущі. На виклик приїхали пожежна та швидка. Подія сталася ввечері, 4 серпня. Не виключено, що 25-річний водій був в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляє з місця події журналіст «ВСІМ», водій «Сітроена» пішов на обгін. Автомобіль закрутило і занесло в кювет. Дим від авто, яке загорілося, було видно з центру міста.

- "Сітроен" обігнав мене і його різко занесло. При цьому він зацепив і моє авто. Його викинуло в кювет. Коли я підбіг, то автомобіль вже почав горіти. Я допоміг водію вийти на дорогу, перш ніж полум'я збільшилося. Своїм вогнегасником я не змумів його погасити, - розповідає "ВСІМ" очевидець аварії Олександр.

Як виявилося, у салоні був лише водій. Медики кажуть, що він травмував ногу та отримав струс мозку. Пожежники загасили палаючу автівку. Постраждалого госпіталізували у лікарню. 

Відео дня

Від 25-ріного водія, який був за кермом "Сітроена", було відчутно запах алкоголю. Чи дійсно він вживав спиртне, стане відомо після проведення експертизи.

Читайте також: На Хмельниччині в ДТП загинув міліціонер разом із своєю сім’єю

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Глупый ты , мы там были там в действительности на дороге яма из за которой машины подкидывает , на том месте не первый раз авария
  • UkrRiot

    Самоліквідація п'яного ушльопка - це є добре. Головне, що крім нього ніхто не постраждав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up